ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ELVIAL

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

|
INNOVATIVE EXTRUDED
ALUMINIUM SOLUTIONS

 Επιλέγοντας την ELVIAL για να κατασκευάσει το προφίλ αλουμινίου σας, επιλέγετε να δουλέψετε με ειδικούς στη διέλαση και θεματοφύλακες της ποιότητας.

we-produce-with-percision-1

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΤΡΩΝ

Οι μήτρες που χρησιμοποιούνται για τη διέλαση του αλουμινίου είναι το καίριο κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας. Ουσιαστικά καθορίζουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Η ELVIAL διακρίνεται για την εξειδίκευση και τη δεξιοτεχνία της στον σχεδιασμό και την κατασκευή μητρών διέλασης.

ΔΙΕΛΑΣΗ

H χρήση υψηλής πίεσης για τη δημιουργία αντικειμένων που αψηφούν το χρόνο και τη συγκυρία και δίνουν λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή. Αυτός είναι ένας δημιουργικός ορισμός της διέλασης και η ιδέα που μας εμπνέει.

Η κατά παραγγελία διέλαση προφίλ αλουμινίου είναι η καρδιά της παραγωγής της ELVIAL.

we-produce-with-percision-2

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Είναι ένας από τους τομείς που διακρινόμαστε. Οι ράβδοι πολυαμιδίου είναι απαραίτητες ώστε ένα σύστημα ή προφίλ αλουμινίου να παρέχει επαρκή θερμομόνωση. Έχουμε δημιουργήσει καινοτόμες λύσεις για να αυξήσουμε την ενεργειακή απόδοση των αρχιτεκτονικών προφίλ ενώ στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής μας αναβαθμίζουμε τα προϊόντα που κατασκευάζουμε για εσάς, με την τοποθέτηση πολυαμιδίων που θα απογειώσουν τις επιδόσεις.

Η ELVIAL είναι ένας από τους πρωτοπόρους παραγωγούς προηγμένων θερμομονωτικών αρχιτεκτονικών συστημάτων. Η καινοτομία ELVIAL Ι2 είναι μία από τις τεχνολογίες που φέρει την υπογραφή της ELVIAL. Βελτιώνει την ενεργειακή επίδοση Uf των προφίλ σας έως και 38% δημιουργώντας ένα τείχος θερμομόνωσης.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ

Οι επιφανειακές επεξεργασίες που προτείνουμε είναι η ηλεκτροστατική βαφή και η ανοδίωση. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας ακούσει, ώστε να σας προτείνει την καταλληλότερη για το δικό σας έργο.

we-produce-with-percision-5

ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ

Do you manufacture bicycles or caravans? Air conditioning or radiators? Healthcare applications or architectural systems? The machining department will cater to you.

|
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
elvial-industrial-page-features-2

ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ

elvial-industrial-page-features-3

ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ενεργειακά κουφώματα

ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ
ΣΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχετε ερωτήσεις;
Είμαστε εδώ για σας παρέχουμε συμβουλές και υποστήριξη.

Ανοιγoμενα Συστhματα

Iconic W77 AI²

Essence W67 HI²

Elvial W59 SI²

Elvial W89 PHI2