E L V I A L S 4 6 S I ²

ELVIAL S46 SI² Classic

ELVIAL S46SI² Classic

Το S46 SI² CLASSIC αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα συστήματα αλουμινίου της ELVIAL. Αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι ότι και η συρόμενη καθώς και η ανασυρόμενη έκδοση του καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο μια πληθώρα σχεδιαστικών απαιτήσεων, έτσι ώστε να ικανοποιούν όλα τα στυλ σχεδίασης και design. Αυτό που κάνει τόσο μοναδικό το S46 SI² CLASSIC είναι οι λεπτές και ισορροπημένες γραμμές του καθώς επίσης και η ευελιξία του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε project εξαιρετικά υψηλών απαιτήσεων, που στόχο έχουν να εντυπωσιάσουν φέροντας στο προσκήνιο μια σύγχρονη πρόταση. Το πλαίσιο με πλάτος 46mm είναι το στοιχειό εκείνο που το καθιστά μια από τις πιο λειτουργικές επιλογές και λύσεις και για το δικό σας μοναδικό project.

4

6

Previous
Next

ΤΟP DESIGN

Το S46 SI² CLASSIC φέρει τη υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών σχεδιαστική υπογραφή της εταιρείας ELVIAL. Γραμμές λιτές και με μινιμαλιστικό ύφος φέρνουν στο επίκεντρο την αποθέωση του φυσικού φωτός, επιτυγχάνοντας έτσι να κάνουν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του κάθε έργου να αναδεχθεί στο έπακρο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι άψογο και όλοι οι χώροι αποθεώνονται, προσκαλώντας τον ιδιοκτήτη και τον καλεσμένο να αφεθεί. Η φιλοξενία και η ελευθερία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά, και όλα αυτά χάρη στη μελετημένη και προσεγμένη σχεδιαστική πρόταση που γοητεύει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΤΑΣΗ DESIGN
Το S46 SI² της ELVIAL πραγματικά ξεχωρίζει χάρη στην επαλληλία στα 56mm, που είναι πολύ στενότερη από την επαλληλία 89mm, δίνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην θεά που βρίσκεται τριγύρω σας. Απλός, μετρημένος και απόλυτα αρμονικός σχεδιασμός χωρίς ίχνος υπερβολής, με την απόλαυση της θέασης του τέλειου.
ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ MINIMAL
Βασικός στόχος αυτού του συστήματος αλουμινίου είναι η έμφαση στην ύψιστη απόδοση ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Η στενή επαλληλία διαθέτει ενίσχυση 55mm προκειμένου να έρχεται σε συμφωνία με τις υψηλότερες απαιτήσεις στατικότητας και φυσικά για να μένει ακλόνητο από την ανεμοπίεση.
Previous
Next

EXTRA FEATURES

ΛΑΒΗ ΜΕΣΑ
Το S46 SI² CLASSIC αποτελεί το καλύτερο δείγμα της ολιστικής προσέγγισης της ELVIAL στο σύγχρονο design. Οι εσωτερικές λαβές ξεχωρίζουν για τον λεπτό σχεδιασμό τους και την μινιμαλιστική άποψη τους. Αυτός ο συνδυασμός είναι απόλυτα αρμονικός και από άποψη λειτουργικότητας καθώς και από απόψη αισθητικής.
ΙΣΟΠΕΔΗ ΧΟΥΦΤΑ ΕΞΩ
Η ισόπεδη χούφτα της εξωτερικής εικόνας του προφίλ είναι διακριτικά εμφανής. Το προφίλ είναι εξαιρετικά λιτό και κομψό, φέροντας την απόλυτη αρμονία από κάθε οπτική ενώ η όψη και η πρακτική εφαρμογή είναι εξίσου άρτια καταμερισμένες.
Previous
Next
Previous
Next

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η τεχνολογία που φέρει αυτό το σύστημα αλουμινίου το καθίστα αυτομάτως ένα από τα δημοφιλέστερα της κατηγορίας του. Όλοι οι πελάτες μας έχουν αξιολογήσει ως άριστο το σύστημα αυτό χάρη στην αποδοτικότητά του και όχι μόνο.

Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Το S46 SI² CLASSIC ξεχωρίζει χάρη στην καινοτόμο θερμομονωτική τεχνολογία ELVIAL Ι². Το χαρακτηριστικό αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο το σύστημα κάνοντας το ιδανικό για κάθε καιρική συνθήκη και κλίμα. Προσφέρει ύψιστη προστασία από τα καιρικά φαινόμενα όποια και αν είναι αυτά.

ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ 22ΜΜ

Σε όλα τα προφίλ του συστήματος εφαρμόζονται πολυαμίδια πλάτους 22mm με υαλοενίσχυση 25%, προσφέροντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και εξαιρετική στατική αντοχή.

s46_classic_monotikes_ravdoi

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ

Οι ειδικά σχεδιασμένες θερμομονωτικές ράβδοι εφαρμόζονται τόσο στην κεντρική ζώνη του οδηγού, όσο και στη ζώνη της επαλληλίας ώστε το σύστημα να είναι αποδοτικό ενεργειακά και να πληρεί τις προδιαγραφές της ELVIAL.

Η ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Στο επίκεντρο του σχεδιασμού των συρόμενων συστήματα της ELVIAL βρίσκεται η ύψιστη απόδοση που κάθε ιδιοκτήτης επιθυμεί σε συνδυασμό με ακαταμάχητο, σύγχρονο στυλ. Το S46 SI² CLASSIC είναι επομένως ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα υψηλής αισθητικής και απόδοσης,

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Tο προφίλ φέρει ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά που εγγυώνται την τάξη και την απόλυτη στεγάνωση του χώρου σας.
Lift & Slide edition

1 S46-anasiromeno-gasket

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Έχουμε ενισχύσει αυτό το προφίλ με ειδικά σχεδιασμένα βουρτσάκια και μεμβράνη στεγάνωσης, που εξασφαλίζουν την προστασία του χώρου σας από το νερό και τον αέρα.
Sliding edition

ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Η συλλογή αυτή είναι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει στο χρόνο και να παραμένει αναλλοίωτη. Επιλέγεται από πληθώρα πιστών πελατών που αναγνωρίζουν και πιστοποιούν την αξία της.

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ

Η λύση αυτή μπορεί να φέρει βάρος 250kg σε κάθε φύλο και να διατηρήσει ανέπαφη την ποιότητα της κύλισης. Είναι ιδανική για χώρους με μεγάλα ανοίγματα και ανεμπόδιστη θέα.

1-S46-anasiromeno-raoulo

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ποικίλες ενισχύσεις διατίθενται για αυτό το σύστημα αλουμινίου, που σχεδιάζεται για να αντέχει την ανεμοπίεση που εσείς θα υποδείξετε.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που θέλετε να φέρει το σύστημα που θα επιλέξετε. Θέλετε σαφώς ο χώρος σας να είναι απόλυτα προστατευμένος από οποιαδήποτε απειλή και όχι μονό από τις καιρικές συνθήκες. Το σύστημα αυτό λοιπόν είναι η απάντηση καθώς διαθέτει κορυφαία αντικλεπτική προστασία σε επίπεδο ασφάλειας RC2.

ANTI-LIFT

To σύστημα αλουμινίου που επιλέξατε είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό anti-lift για να εμποδίζει τις παρεισδύσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συγκεκριμένο προιόν; Ελάτε σε επαφή μαζί μας ώστε να λάβετε πρόσβαση στο Τεχνικό Κατάλογο, DWG αρχεία, BIM αρχεία και Test Reports.

Ανοιγoμενα Συστhματα