Η λύση στα κουφώματα αλουμινίου

Essence W67ST HI².ML

ESSENCE W67ST HI².ML

Το καΐτι είναι ένα στοιχείο υψηλού design που θα προσφέρει ευελιξία και επιπλέον δυναμική στην αισθητική σας .Κατεξοχήν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά και οι υψηλές τεχνολογίες στόχο έχουν να προσφέρουν άνεση και καθημερινή ευελιξία στους χρήστες του έργου σας. Η υπογραφή ELVIAL είναι αυτή που το εγγυάται.

6

7

ΤΟP DESIGN

Το φυσικό φως είναι πάντα στοιχείο που επιζητάμε και θέλουμε να πρωταγωνιστεί σε έναν χώρο. Το απέριττο, λεπτό περίγραμμα και τα τοποθετημένα με προσοχή καϊτια επιτρέπουν τη μέγιστη εισροή του. Έτσι το φως μετατρέπεται από στοιχείο υψηλού design σε συναίσθημα. Το φως γίνεται λάμψη που απογειώνει κάθε αρχιτεκτονικό στυλ minimal, industrial ή ρετρό.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΙΔΙΟΦΥΕΣ
Λένε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Η αλλαγή μιας λεπτομέρειας έχει ως αποτέλεσμα μια νέα δημιουργία. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήσαμε μια νέα προοπτική. Το έσω περίγραμμα του παράθυρου δεν είναι πια αδιάφορο. Είναι εμβληματικό. Κομμάτι μιας νέας δημιουργίας.
ΑΚΛΟΝΗΤΟ & MINIMAL
Οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις θέλουν τις κατασκευές επιβλητικές, με μεγάλα ανοίγματα. Τα ειδικά σχεδιασμένα Τ με εσωτερική ενίσχυση όψης μόλις 10mm σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ανθεκτικές κατασκευές σύμφωνα με τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις.
WINDOW WALLS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αυτή τη συλλογή, ώστε να δημιουργείτε window walls υποδειγματικού βιομηχανικού ύφους.
Previous
Next

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Λένε ότι η μορφή ακολουθεί τη λειτουργικότητα. Αποθεώσαμε τη μορφή, κρύβοντας τα λειτουργικά εξαρτήματα.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77
Essence W67 HI2 είναι ένα απόλυτα κομψό αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου

Οι μεντεσέδες για άνοιγμα ή ανάκλιση δεν είναι πλέον ορατοί.

Οι λαβές είναι τόσο εκλεπτυσμένες που προσδίδουν μοναδικό στυλ σε κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό

Essence W67 HI2 είναι ένα απόλυτα κομψό αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου
κουφώματα αλουμινίου Essence W67ST

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συστήματα με αξεπέραστη ενεργειακή απόδοση, υψηλά επίπεδα ασφαλείας, απαραβίαστα και αδιαπέραστα. Πλήρως εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα λειτουργικά στοιχεία και ευέλικτα για να προσαρμόζονται σε κάθε σας ανάγκη. Διαμορφώστε τα αισθητικά με βάση το δικό σας στυλ. Η τεχνολογία των Συστημάτων Αλουμινίου  ESSENCE W67ST HI².ML  είναι κορυφαία και πιστοποιημένη από το Ινστιτούτο ift Rosenheim της Γερμανίας. 

Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης που καλύπτουν ακόμα και τις πιο κρύες ή ζεστές περιοχές. Όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες της περιοχής σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί δεν θα μπορούν να εισέλθουν και να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα της κατοικίας σας. Η θερμομόνωση είναι άλλωστε ένα από τα σημαντικότερα εφόδια που σας προσφέρουν τα σύγχρονα κουφώματα μας, όντας πάντα φιλικά στον εκάστοτε προϋπολογισμό.

κουφώματα αλουμινίου Essence W67ST

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ELVIAL I²

Η καινοτόμος τεχνολογία ELVIAL I² εφαρμόζεται σε όλα τα προφίλ του συστήματος. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται μια extra ζώνη θερμομόνωσης στο μεσαίο θάλαμο των προφίλ, που ενισχύει την ενεργειακή του απόδοση [Uf] έως και 38%.

κουφώματα αλουμινίου Essence W67ST

ΑΦΡΩΔH ΕΛΑΣΤΙΚA ΔΙΠΛΗΣ ΔΙΕΛΑΣΗΣ

Αφρώδες ελαστικό διπλής διέλασης εφαρμόζεται στην περίμετρο του κουφώματος, βελτιώνοντας την ενεργειακή επίδοση.

κουφώματα αλουμινίου Essence W67ST

ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ 32ΜΜ

Σε όλα τα προφίλ του συστήματος εφαρμόζονται πολυαμίδια πλάτους 32mm με υαλοενίσχυση 25%, προσφέροντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και εξαιρετική στατική αντοχή.

κουφώματα αλουμινίου Essence W67ST

ΑΦΡΩΔΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 

Αφρώδες θερμομονωτικό προφίλ τοποθετείται περιμετρικά κάτω από τη ζώνη υάλωσης, βελτιστοποιώντας τις ισοθερμικές ροές.

Η ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Κορυφαία στεγάνωση συνδυαστικά με υψηλά επίπεδα ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας. Στοιχεία καταλυτικά και αξεπέραστα. Σύγχρονα κουφώματα με design υψηλών προδιαγραφών και με διεθνείς πιστοποιήσεις για την ποιότητα και την μοναδική αισθητική τους σε όποιο χώρο και αν τοποθετηθούν.

ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Άριστη στεγάνωση 3 επιπέδων με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένων ελαστικών EPDM.

EPDM ΓΩΝΙΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ειδικά βουλκανισμένες γωνίες εξασφαλίζουν τη μέγιστη στεγάνωση στις γωνίες του παραθύρου, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΤΑΠΑ ΓΙΑ ΜΠΙΝΙ

Για το πιο αδύναμο σημείο της δίφυλλης κατασκευής, χρησιμοποιούμε μόνο ελαστικές τάπες για το μπινί. Xάρη στην ελαστικότητα του υλικού και την ευέλικτη σχεδίαση, τα κενά εξαφανίζονται και το εξάρτημα της ελαστικής τάπας σφραγίζει απόλυτα στην επιφάνεια του αλουμινίου, καθιστώντας το κούφωμα αδιαπέραστο.

ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ιδιόκτητες να εντυπωσιάζονται, τόσο από την αισθητική όσο και από την αποτελεσματικότητα των συστημάτων αλουμινίου. Υψηλά επίπεδα αντοχής για μια ολόκληρη ζωή, προσφέροντας αναρίθμητα ενεργειακά πλεονεκτήματα κυρίως για το εσωτερικό του σπιτιού και αναβαθμίζοντας συγχρόνως τόσο την εσωτερική διακόσμηση όσο και την εξωτερική εικόνα αυτού.

κουφώματα αλουμινίου Essence W67ST

ΤΑΚΑΚΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΟΥ ΥΑΛΩΣΗΣ

Η υποστήριξη αυτή μεταφέρει το βάρος της υάλωσης στην έσω πλευρά του φύλλου, όπου εκεί έχουν τοποθετηθεί όλα τα λειτουργικά στοιχεία του μηχανισμού. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται η άψογη λειτουργία του παραθύρου για μια ζωή˙ ανεξάρτητα από το βάρος της υάλωσης.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες απαιτούν διαφορετική διαχείριση και λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για να τις αντιμετωπίσουν. Τα Συστήματα Αλουμινίου Iconic διατίθεται σε τρία επίπεδα ενεργειακής απόδοσης, ώστε να δίνετε απάντηση σε κάθε απαίτηση.

ΕΠΙΠΕΔO 1

κουφώματα αλουμινίου Essence W67ST

Uf ≥ 2.26 W/m²K

ΕΠΙΠΕΔO 2

κουφώματα αλουμινίου Essence W67ST

Uf ≥ 1.88 W/m²K

ΕΠΙΠΕΔO 3

κουφώματα αλουμινίου Essence W67ST

Uf ≥ 1.77 W/m²K

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗΣ ΡΟΗΣ

κουφώματα αλουμινίου Essence W67ST

Uf ≥ 2.26 W/m²K

κουφώματα αλουμινίου Essence W67ST

Uf ≥ 1.88 W/m²K

κουφώματα αλουμινίου Essence W67ST

Uf ≥ 1.77 W/m²K

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συγκεκριμένο προιόν; Ελάτε σε επαφή μαζί μας ώστε να λάβετε πρόσβαση στο Τεχνικό Κατάλογο, DWG αρχεία, BIM αρχεία και Test Reports.

Ανοιγoμενα Συστhματα