E L V I A L S 4 6 S I ²

ELVIAL S46 SI²_MD

ELVIAL S46 SI²_MD

Το S46 SI²_MD είναι η καλύτερη λύση και επιλογή που θα ενθουσιάσει στο ύψιστο τους οπαδούς του σύγχρονου design. Η επιλογή αυτή είναι ιδανική εάν και εσείς επιθυμείτε να προσφέρετε έξτρα αισθητική υπεροχή στο κτίριο σας. Το συρόμενο αυτό σύστημα έχει εξοπλιστεί με ειδικά σχεδιασμένα ράουλα από ανοξείδωτο ατσάλι που θα αναδείξουν την μεγάλη αξία τους προϊόντος μέσα στον χρόνο.

4

6

Previous
Next

THE DESIGN

Την συλλογή αυτή ολοκληρώνει το συρόμενο σύστημα αλουμινίου S46 SI²_MD. Αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι οι λεπτές και λιτές γραμμές καθώς και η πρωτοποριακή κατασκευή του. Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν ιδανική επιλογή για minimal κατασκευές στις οποίες επιθυμείται η άπλετη διάχυση του φυσικού φωτός.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

DESIGN ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ
Η μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση της επιλογής αυτής σκοπό έχει να σας προσφέρει στο ύψιστο την άμεση πρόσβαση στην θέαση του περιβάλλοντος που περιβάλει το κτίριο χωρίς κανένα περιορισμό και εμπόδια. Το S46 SI²_MD διαθέτει επίσης μια εσωτερικά ενισχυμένη στενή επαλληλία. Περιορίζοντας έτσι την ανάγκη για εξωτερική ενίσχυση, το σύστημα έχει και αψεγάδιαστη όψη καθώς επίσης και ακλόνητη αντοχή.
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ MINIMAL
Το σύστημα είναι ειδικά ενισχυμένο ώστε να αντέχει αποδεδειγμένα σε υψηλότερες ανεμοπιέσεις, διατηρώντας την κλασική και διαχρονική ομορφιά.
ΛΙΤΟ DESIGN
Το προφίλ του συστήματος αυτού ενισχύεται ακόμα περισσότερο με ειδικά σχεδιασμένα διακοσμητικά καπάκια. Αυτά συνθέτουν ένα αρμονικό και πλήρες οπτικό σύνολο. Σκοπός του σχεδιασμού της λύσης αυτής είναι η κυριολεκτική έννοια της λέξης «επίπεδο».
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ
Η εσωτερική όψη του προφίλ αυτού καλύπτεται με στόχο να φαίνονται στο μάτι μόνο τα 59 χιλιοστά του. Αυτό το ιδιαίτερο στοιχείο επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να επιλέξει οποιοδήποτε ύφος και στυλ επιθυμεί για την εσωτερική διακόσμηση του χώρου του.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ
Το S46 SI² FLAT διαθέτει ακόμα ένα ιδιαίτερο και εξαιρετικά αξιοσημείωτο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό το οποίο θα εκτιμήσετε στο μέγιστο. Αυτό είναι ο οδηγός του συστήματος, ο οποίος εντοιχίζεται με σκοπό να είναι κρυφός αλλά συγχρόνως να παραμένει στεγανός.
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΟΡΑΤΑ
Tα ελαστικά περιμετρικά της υάλωσης του συστήματος τοποθετούνται με τρόπο ώστε να μένουν πρακτικά αόρατα. Αυτό το σύστημα αλουμινίου εφόσον το επιλέξετε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε κάθε εξωτερικό και όχι μονό παράγοντα, στεγανό και μοναδικά καλαίσθητο και διαχρονικό.
Previous
Next

EXTRA FEATURES

ΛΑΒΗ ΜΕΣΑ
Οι λαβές είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με επίκεντρο την κομψότητα και την υψηλή αισθητική. Προσδίδουν έτσι ακαταμάχητο στυλ σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, συνδυάζοντας με απόλυτη επιτυχία και λειτουργία και καλαισθησία.
ΙΣΟΠΕΔΗ ΧΟΥΦΤΑ ΕΞΩ
Η ισόπεδη χούφτα της εξωτερικής εικόνας του προφίλ είναι διακριτικά εμφανής. Το προφίλ είναι εξαιρετικά λιτό και κομψό, φέροντας την απόλυτη αρμονία από κάθε οπτική ενώ η όψη και η πρακτική εφαρμογή είναι εξίσου άρτια καταμερισμένες.
Previous
Next
Previous
Next

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το S46 SI²_MD ως σύστημα πέρα από αισθητική υπεροχή αποτελεί και μια εξαιρετικά αναβαθμισμένη από άποψη τεχνολογίας, πρόταση. Η μόνωση και η στέγνωση του σας εξασφαλίζει στο έπακρο τόσο την προστασία όσο και την ενεργειακή απόδοση του χώρου σας. Βασικό μας μέλημα είναι πάντοτε άλλωστε να αισθάνεστε απόλυτα ευχαριστημένοι και σίγουροι επιλέγοντας την ELVIAL.

Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Η έκδοση Minimal Design του S46 SI²_MD, όπως όλα τα προϊόντα της ELVIAL, σας εγγυάται την υψίστη ποιότητα και απόδοση. Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, δροσιά, ζέστη ή απλά άνεση και ευελιξία, αυτή η επιλογή τα έχει όλα.

ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ 22ΜΜ

Σε όλα τα προφίλ του συστήματος εφαρμόζονται πολυαμίδια πλάτους 22mm με υαλοενίσχυση 25%, προσφέροντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και εξαιρετική στατική αντοχή.

s46_classic_monotikes_ravdoi

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ

Οι ειδικά σχεδιασμένες θερμομονωτικές ράβδοι εφαρμόζονται τόσο στην κεντρική ζώνη του οδηγού, όσο και στη ζώνη της επαλληλίας ώστε το σύστημα να είναι αποδοτικό ενεργειακά και να πληρεί τις προδιαγραφές της ELVIAL.

Η ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Στο επίκεντρο του σχεδιασμού των συρόμενων συστήματα της ELVIAL βρίσκεται η ύψιστη απόδοση που κάθε ιδιοκτήτης επιθυμεί σε συνδυασμό με ακαταμάχητο, σύγχρονο στυλ. Το S46 SI² CLASSIC είναι επομένως ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα υψηλής αισθητικής και απόδοσης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Tο προφίλ φέρει ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά που εγγυώνται την τάξη και την απόλυτη στεγάνωση του χώρου σας.
Lift & Slide edition

1 S46-anasiromeno-gasket

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Έχουμε ενισχύσει αυτό το προφίλ με ειδικά σχεδιασμένα βουρτσάκια και μεμβράνη στεγάνωσης, που εξασφαλίζουν την προστασία του χώρου σας από το νερό και τον αέρα.
Sliding edition

ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Η συλλογή αυτή είναι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει στο χρόνο και να παραμένει αναλλοίωτη. Επιλέγεται από πληθώρα πιστών πελατών που αναγνωρίζουν και πιστοποιούν την αξία της.

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ

Η λύση αυτή μπορεί να φέρει βάρος 250kg σε κάθε φύλο και να διατηρήσει ανέπαφη την ποιότητα της κύλισης. Είναι ιδανική για χώρους με μεγάλα ανοίγματα και ανεμπόδιστη θέα.

1-S46-anasiromeno-raoulo

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ποικίλες ενισχύσεις διατίθενται για αυτό το σύστημα αλουμινίου, που σχεδιάζεται για να αντέχει την ανεμοπίεση που εσείς θα υποδείξετε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συγκεκριμένο προιόν; Ελάτε σε επαφή μαζί μας ώστε να λάβετε πρόσβαση στο Τεχνικό Κατάλογο, DWG αρχεία, BIM αρχεία και Test Reports.

Ανοιγoμενα Συστhματα