ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Ενεργειακά κουφώματα

ELVIAL I2 TECHNOLOGY

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
ΜΙΑ ΙΔΙΟΦΥΗΣ ΙΔΕΑ

ELVIAL I² TECHNOLOGY

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
ΜΙΑ ΙΔΙΟΦΥΗΣ ΙΔΕΑ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ELVIAL I²
ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ενεργειακά κουφώματα

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το σύγχρονο και έξυπνο σπίτι επιβάλει πλέον και μια ευαισθητοποιημένη και φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία. Νέες λύσεις και προτάσεις κάνουν την εμφάνιση τους με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον και με απώτερο σκοπό να μεριμνήσουμε για την φύση και για την μακροπρόθεσμη εξέλιξη μας. Έτσι και υπερσύχρονες εταιρείες εκμεταλλεύονται τις νέες τεχνολογίες αναζητώντας πάντα μέσα και τρόπους ώστε να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας και το κόστος.

Τα ενεργειακά κουφώματα καταφέρνουν αποτελεσματικά να παρέχουν στα σπίτια που τοποθετούνται  υψηλή ενεργειακή απόδοση, προστατεύοντας  σας από χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες. Ταυτόχρονα είναι ηχομονωτικά, εξασφαλίζοντας την γαλήνη και την ηρεμία που επιθυμείτε για το σπίτι σας. Οι τεχνολογίες αυτές των κουφωμάτων πληρούν όλες τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις ενώ συμβάλουν δραστικά στην εξασφάλιση ενός αρμονικού περιβάλλοντος με επαρκή αποθέματα ενέργειας και για τις επόμενες γενιές.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Πολλά είναι αυτά που χαρακτηρίζουν και κάνουν τα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου την κορυφαία επιλογή για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας. Υπάρχει κάτι ομορφότερο από ένα σπίτι με χώρους γεμάτους φυσικό φως και άπλετη ελευθερία ώστε να απολαμβάνετε την θέα ενός όμορφου τοπίου. Τα ενεργειακά κουφώματα σας δίνουν την δυνατότητα να επιλέξετε συρόμενες κατασκευές που λειτουργούν ως το όριο επαφής μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Όλα αυτά μπορείτε να τα αποκτήσετε εξοικονομώντας συγχρόνως υψηλά ποσοστά ενέργειας, επιλέγοντας ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου. Αυτά διατηρούν τις εσωτερικές θερμοκρασίες της κατοικίες σας σταθερές αποκλείοντας μεγάλες απώλειες ενεργείας. Με την επένδυση λοιπόν σε τέτοιες επιλογές δημιουργούνται και όλο και περισσότερα κτίρια σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης (nZEB).

Τι σημαίνει θερμομόνωση σε ένα
κούφωμα ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ;

Τα θερμομονωτικά κουφώματα ξεχωρίζουν και διαφέρουν από τα κοινώς γνωστά κουφώματα λόγω των ειδικών μονωτικών ράβδων πολυαμιδίου ή πολυθερμιδίου που τους εφαρμόζονται στο μεσαίο θάλαμο των προφίλ. Αυτή η προσθήκη τα ενισχύει εμποδίζοντας έτσι την όποια απώλεια θερμότητας από το εσωτερικό προς το εξωτερικό περιβάλλον.

Το ποσοστό θερμομόνωσης που επιτυγχάνεται εξαρτάται από το πλάτος καθώς και από τη γεωμετρία των μονωτικών ράβδων που εφαρμόζονται στα προφίλ αλουμινίου.

Η ενεργειακή επίδοση του πλαισίου Uf [U frame] μετράται σε W/m2K και είναι αυτή που καθορίζει και την αποτελεσματικότητα του συστήματος σε όρους θερμομόνωσης (ή εξοικονόμησης ενέργειας). Όσο πιο χαμηλή είναι η τιμή Uf, τόσο καλύτερη είναι η ενεργειακή απόδοση του πλαισίου που έχετε επιλέξει για την κατοικία σας.

|

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ζητήστε την τιμή Ug [U glazing] του υαλοπίνακα των κουφωμάτων σας, καθώς ο συνδυασμός των τιμών Uf και Ug είναι αυτός που θα καθορίσει και τη συνολική ενεργειακή απόδοση.

Ενεργειακά κουφώματα

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Στην ELVIAL αναζητούμε συνεχώς σύγχρονους τρόπους ώστε να αναβαθμίζουμε την καθημερινότητα σας και την ποιότητα ζωής σας μέσα στο σπίτι σας. Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα όμορφο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα απολαμβάνετε ανέμελες στιγμές με την οικογένεια σας και ταυτόχρονα θα εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα. Αυτό συνιστά επομένως την βασική πρόκληση, παρέχοντας περισσότερη μέριμνα για το περιβάλλον κα λιγότερο κόστος για σας.

Επενδύουμε στην θερμομόνωση και στην ενεργειακή απόδοση, δίνοντας σας την δυνατότητα να επιλέξετε ενεργειακά κουφώματα μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων που εξυπηρετούν κάθε διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Αυτη ειναι η Τεχνολογια ELVIAL I2.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ELVIAL I²

Με την τεχνολογία ELVIAL I2 δημιουργείται ισχυρή επιπρόσθετη ζώνη θερμομόνωσης στον μεσαίο θάλαμο των προφίλ.

Η εργοστασιακή εφαρμογή της υψηλής τεχνολογίας διασφαλίζει την ολοσχερή πλήρωση του θαλάμου με πυρήνα αφρού που έχει ιδανικό και ιδιαίτερα υψηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας και πυκνότητας.

Το τελικό αποτέλεσμα; Φυσικά εντυπωσιακό και με μεγάλη διάρκεια ζωής

Τα ενεργειακά μας κουφώματα σας εγγυώνται πραγματική βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του συστήματος [Uf] στο οποίο εφαρμόζεται, έως και 38% καθώς και την πλήρη εξοικονόμηση κόστους από την συνολική επένδυση.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ.

Χάρη στην τεχνολογίας ELVIAL I2, ένα σύστημα standard θερμομόνωσης [SI] δύναται να πετύχει την ίδια τιμή Uf με ένα σύστημα υψηλής θερμομόνωσης [HI] στο οποίο δεν εφαρμόζεται η τεχνολογία ELVIAL I2. Ο κάθε ιδιοκτήτης αποφασίζει αν επιθυμεί να αυξήσει τα επίπεδα θερμομόνωσης σε κάθε κατηγορία συστήματος ή αν απλά θα αναβαθμίσει το ενεργειακό επίπεδο ενός βασικού συστήματος. Σε κάθε περίπτωση η εκάστοτε επιλογή έχει να κάνει με τον προϋπολογισμό που έχει θέσει ο κάθε ιδιοκτήτης για την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας του.

Εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους.

Με την εφαρμογή της τεχνολογίας ELVIAL I2 το Uf εξασφαλίζετε υψηλά επίπεδα ενεργειακής απόδοσης ενώ ταυτόχρονο μειώνονται κατακόρυφα οι θερμικές απώλειες του κτιρίου σας. Η επιλογή επομένως ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου θα φέρει σημαντικές αλλαγές στο σπίτι σας δημιουργώντας ένα ιδανικό και πιο υγιές κλίμα μέσα σε αυτό, περιορίζοντας το φαινόμενο υγροποίησης, το γνωστό «ίδρωμα» της επιφάνειας των υαλοπινάκων.

|

Με την Τεχνολογια ELVIAL I²

Απολαμβάνετε εξαιρετικές ενεργειακές αποδόσεις ενώ συγχρόνως μειώνετε τα ενεργειακά σας έξοδα κατακόρυφα.

ΤΕΙΧΟΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ELVIAL I2 TECHNOLOGY

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ FILM ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ
ELVIAL I2 ΤECHNOLOGY

film-gnisiotitas

Λύση ELVIAL. Λύση για σένα.

INNOVATIVE TECHNOLOGIES
ELVIAL I2 TECHNOLOGY
BE DIFFERENT

Ανοιγoμενα Συστhματα

Iconic W77 AI²