συστηματα ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ELVIAL

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

ELVIAL_ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

|

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ .
ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Η πολύπλευρη εξειδίκευσή, ο προηγμένος μηχανολογικός εξοπλισμός και η ανθρώπινη εξυπηρέτηση συνδυάζονται σε έναν αδιαπραγμάτευτο στόχο: την τελειότητα Η ανάπτυξή μας είναι συνεχής. Η εξέλιξή μας αδιάλειπτη.

DELIVERING EXCELLENCE

Πόρτες και παράθυρα, προηγμένα συστήματα σκίασης και φωτισμού˙ παραλήπτες είναι διακεκριμένες αυτοκινητοβιομηχανίες, εργολάβοι, κατασκευαστές ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Παρέχουμε με αδιάλειπτη συνέπεια καινοτόμες λύσεις και ποιοτικά προϊόντα σε πελάτες από όλο το φάσμα του βιομηχανικού κλάδου. Τα προϊόντα μας πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές και είναι ξεχωριστά, όπως και η φιλοσοφία μας. Αντιμετωπίζουμε τη βιομηχανική παραγωγή ως υπηρεσία, πιο προσωπική, πιο ανθρώπινη, με στόχο τη δημιουργία κορυφαίων εμπειριών για όλους τους χρήστες των προϊόντων. Αυτή είναι η ELVIAL.

Εναρμονισμένοι με τις τάσεις των διεθνών αγορών και τις απαιτήσεις της εποχής δημιουργήσαμε την ELVIAL. Πιστεύουμε ότι το αλουμίνιο είναι το υλικό που θα διαμορφώσει το μέλλον.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Έχουμε επενδύσει σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και κορυφαίο μηχανολογικό εξοπλισμό, ώστε να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά. Οι μηχανικοί και το προσωπικό μας, έχουν ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της ποιότητας των κοινών μας έργων και την άψογη ολοκλήρωσή τους.

Η πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής μας, η υπεύθυνη επιχειρηματική λειτουργία μας και οι βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές μας, μάς καθιστούν τον συνεργάτη εκλογής στον τομέα της τεχνολογίας. Έτσι τα προϊόντα διέλασης της ELVIAL κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως σε ποιότητα.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Καθώς η ζήτηση για διαρκώς πιο αειφόρες λύσεις αυξάνεται, αυξάνεται και η απαίτηση για υλικά υψηλότερων επιδόσεων. Το αλουμίνιο αναδεικνύεται ως ιδανική επιλογή. Είναι εκπληκτικά ανθεκτικό παρόλο που διαθέτει το ⅓ της πυκνότητας του ατσαλιού. Δίνει άπειρο δημιουργικό χώρο στο στο design, διακρίνεται για την μεγαλύτερη αντοχή του, τις μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και την ευχερέστερη διαχείριση των αποβλήτων της κατεργασίας του. Το αλουμίνιο είναι ανθεκτικό στη διάβρωση, ελατό και όλκιμο και προσιτό οικονομικά. Το αλουμίνιο παρέχει τεράστιες δυνατότητες εξατομίκευσης, χάρη στη διέλαση και την περεταίρω επιφανειακή επεξεργασία. Επίσης είναι πλήρως ανακυκλώσιμο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει καταστεί το αγαπημένο μέταλλο της αυτοκινητοβιομηχανίας και πολλών ακόμη κλάδων: του φωτισμού, των μεταφορών, της οικοδομής, της υγείας, της ιατροτεχνολογίας. Η εξειδίκευση μας, η αξιοπιστία μας και η ποιότητα του προϊόντος μας, μας καθιστούν συνεργάτη πολλών σημαντικών εταιρειών σε όλο το φάσμα του βιομηχανικού κλάδου

Eπικοινωνήστε μαζί μας.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ELVIAL

Η ELVIAL είναι μια 100% οικογενειακή επιχείρηση. Τα μέλη της επιχείρησης συνδέονται με δεσμούς βαθύτερους από ένα συμβόλαιο. Η διαδικασία λήψης αποφάσεων είναι άμεση και η πορεία από την απόφαση στην υλοποίηση ταχύτατη. Οι πελάτες της ELVIAL απολαμβάνουν σταθερή σχέση με την εταιρεία. Οι παραγγελίες τους ολοκληρώνονται με ταχύτητα και αξιοπιστία, καθώς όλα ανάγονται σε μία πηγή.
Τι παίρνετε από αυτή τη μία πηγή; Κάθε φορά που εμπιστεύεστε το project σας στην ELVIAL παίρνετε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Αυτό ορίζεται ως αξιοπιστία και δεσμευόμαστε να την παρέχουμε σταθερά. Κάθε φορά.

Η έρευνα πάνω στα υλικά, οι αυστηρές δοκιμές, οι σοφές επενδύσεις και η ασίγαστη επιδίωξη της τελειότητας μεταφράζονται σε ποιότητα που βλέπετε στην παραγγελία σας. Η δε υλοποίησή της πραγματοποιείται μέσω πλήρως αυτοματοποιημένων διαδικασιών. Η διέλαση, η βαφή, η συσκευασία και η διανομή διενεργούνται μέσω της ρομποτικής γραμμής παραγωγής της ELVIAL. Το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο και η παράδοση ακριβής. Είναι ένα μοντέλο win-win, που μας οδηγεί σε ένα κοινό μέλλον.

 

|

Επιλέξατε την ELVIAL, έναν συνεργάτη
με τεχνολογικά προηγμένη παραγωγική
διαδικασία, αφοσιωμένο στην
εξυπηρέτησή σας και την επιτυχία του έργου σας.

Λύση ELVIAL. Λύση για σένα.

INNOVATIVE TECHNOLOGIES
ELVIAL I2 TECHNOLOGY
BE DIFFERENT

Ανοιγoμενα Συστhματα

Iconic W77 AI²