ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ELVIAL

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ

|
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ
Επιλέγοντας την ELVIAL για να κατασκευάσει το προφίλ αλουμινίου σας, επιλέγετε να δουλέψετε με ειδικούς στη διέλαση και θεματοφύλακες της ποιότητας. Η ποιότητα βέβαια είναι ολιστική έννοια. Περιλαμβάνει -αν και δεν περιορίζεται στο- design και επιβάλλει μια θεμελιώδη προσέγγιση της ομορφιάς και της βελτίωσης.

Έτσι, όταν επιλέγετε την ELVIAL, δεν επιλέγετε μόνο μια εταιρεία εξειδικευμένη στη διέλαση. Επιλέγετε μια εταιρεία που έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαχείριση ενός υλικού υψηλής αντοχής στη διάβρωση, που επιπλέον θα αναβαθμίσει ουσιαστικά την αισθητική του project σας, χάρη στις πιστοποιημένες επιφανειακές επεξεργασίες μας. 

Οι επιφανειακές επεξεργασίες που προτείνουμε είναι η ηλεκτροστατική βαφή και η ανοδίωση. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας ακούσει, ώστε να σας προτείνει την καταλληλότερη για το δικό σας έργο.

ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Παράθυρα και τέντες εκτεθειμένα στα στοιχεία της φύσης; Φωτιστικά; Έπιπλα εξωτερικού χώρου; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις εφαρμογές της ηλεκτροστατικής βαφής. Πετυχαίνουμε αυτή την τεράστια ποικιλία σε φινιρίσματα χάρη σε διαφορετικές πούδρες που καθορίζουν το χρώμα, την υφή και τη γυαλάδα του προφίλ. Χάρη σ’ αυτές αυξάνεται η αντοχή του αλουμινίου στη διάβρωση, τις κρούσεις και τις εκδορές. Επιπλέον η τιμή της είναι προσιτή σε σχέση με όλες τις άλλες τεχνικές επιφανειακής κατεργασίας.

Στην υποδειγματική μονάδα παραγωγής μας, η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια εξίσου υποδειγματική διαδικασία, που διεξάγεται σε 2 κάθετες και μία οριζόντια γραμμή με μέγιστες διαστάσεις προφίλ 360x60mm, μήκος μέχρι 7500mm και βάρος μέχρι 80 Kg. Η δυναμικότητά είναι 26.000 t ετησίως. Όλα τα προφίλ υποβάλλονται σε μια προ- επεξεργασία με αυτόματη μεταλλική βούρτσα, ώστε να μειωθούν δραστικά οι ατέλειες στην επιφάνεια.

surface-treatment-1
surface-treatment-2

ΠΡΟΑΝΟΔΙΩΣΗ 2ΣΕ1 ELVIAL

Η προανοδίωση είναι ένα επιπλέον στάδιο επιφανειακής επεξεργασίας. Συνιστάται για προφίλ που θα εκτεθούν σε υγρασία, ατμοσφαιρική ρύπανση ή αλάτι και χημικά που χρησιμοποιούνται για τον αποχιονισμό των οδοστρωμάτων. Είναι μια διαδικασία απαιτητική σε υποδομές και πρωτόκολλα ποιότητας. Υπάρχουν μόλις επτά μονάδες κάθετης ΗΒ με προανοδίωση συνεχόμενης ροής στον κόσμο. Μία από αυτές ανήκει στην ELVIAL.

Η προανοδίωση είναι μια κατά παραγγελία διαδικασία που σφραγίζει το προφίλ σας και το προστατεύει ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες. Το προφίλ βυθίζεται σε διάλυμα θειικού οξέος. Στην επιφάνειά του δημιουργείται ένα ανοδικό υπόστρωμα και αυτό αποτελεί την απόλυτη άμυνα ενάντια στη διάβρωση. Κατόπιν εφαρμόζεται η ηλεκτροστατική βαφή και ολοκληρώνεται η επιφανειακή επεξεργασία.
Δείτε περισσότερα για την μοναδική μέθοδο ELVIAL Pre-anodizing 2in1 και τις δυνατότητές της εδώ.

EN AW6063

Το κράμα EN AW6063 είναι ευρείας χρήσεως, κατάλληλο για ποικίλες εφαρμογές που δεν απαιτούν υψηλή αντοχή.
extrusion-3
extrusion-4

EN AW6005A

Το κράμα EN AW-6005A είναι γενικής χρήσης κράμα, κατάλληλο για δομικά προϊόντα που απαιτείται μέση αντοχή.

EN AW6082

Το κράμα 6082 είναι το υψηλότερης αντοχής κράμα στη σειρά 6000. Διαθέτει άψογη αντιδιαβρωτική αντοχή και είναι κατάλληλο για τα προφίλ με λιγότερο πολύπλοκο σχήμα.
extrusion-5

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχετε ερωτήσεις;
Είμαστε εδώ για σας παρέχουμε συμβουλές και υποστήριξη.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ