E L V I A L S 4 6 S I ²

ELVIAL S46SI² Flat

ELVIAL S46SI² Flat

Αναζητάτε ένα ανθεκτικό και αξιόπιστο συρόμενο ή ανασυρόμενο σύστημα αλουμινίου, αυτή η έκδοση λοιπόν του S46 αποτελεί μία ακόμη εξαιρετική επιλογή. Η εξασφάλιση απόλυτης θερμομόνωσης και εξαιρετικής ποιότητας κύλισης είναι σίγουρα τα βασικά στοιχεία της έκδοση αυτής. Καταφέρνει επίσης να συνδυάζει άψογα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά με έναν διαχρονικό σχεδιασμό που αρμονικά συμπληρώνει κάθε αρχιτεκτονική πρόταση, διατηρώντας την καλαισθησία της. Αν αναζητάτε κάτι που θα σας προσφέρει ανεμπόδιστη θεά, τα άπλετα ανοίγματα της έκδοσης αυτής έχουν την απάντηση.

4

6

Previous
Next

ΤΟP DESIGN

Το S46 SI² FLAT διατίθεται σε δύο εξίσου μοναδικές και ποιοτικές εκδόσεις, τη συρόμενη και την ανασυρόμενη. Αυτό το σύστημα αλουμινίου είναι εξαιρετική επιλογή αν ανακαινίζετε τον χώρο σας, αναβαθμίζοντας τον έξυπνα και σε βάθος χρόνου, λειτουργώντας επίσης και ως σπουδαίο θεμέλιο για μια καινούρια κατασκευή.

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ DESIGN
Το S46 SI² της ELVIAL πραγματικά ξεχωρίζει χάρη στην επαλληλία στα 56mm, που είναι πολύ στενότερη από την επαλληλία 89mm, δίνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην θεά που βρίσκεται τριγύρω σας. Απλός, μετρημένος και απόλυτα αρμονικός σχεδιασμός χωρίς ίχνος υπερβολής, με την απόλαυση της θέασης του τέλειου.
ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ MINIMAL
Βασικός στόχος αυτού του συστήματος αλουμινίου είναι η έμφαση στην ύψιστη απόδοση ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Η στενή επαλληλία διαθέτει ενίσχυση 55mm προκειμένου να έρχεται σε συμφωνία με τις υψηλότερες απαιτήσεις στατικότητας και φυσικά για να μένει ακλόνητο από την ανεμοπίεση.
LINEAR FRAME
Το προφίλ του συστήματος ενισχύεται ακόμα περισσότερο με ειδικά σχεδιασμένα διακοσμητικά καπάκια που διαμορφώνουν ένα ενιαίο και αδιάσπαστο οπτικό σύνολο. Ο σχεδιασμός της λύσης αυτής έγινε μετά από πλήρη μελέτη, φέροντας στο μυαλό μας ως βάση τη λέξη «επίπεδο» με την κυριολεκτική έννοια! Όλοι οι οδηγοί του S46 SI² FLAT τόσο στη συρόμενη όσο και στην ανασυρόμενη έκδοση είναι διακριτικά και έξυπνα κρυμμένοι αλλά εξίσου εύκολοι στην πρόσβαση. Σκοπός μας ήταν η λύση αυτή να συνδυάζει τα ύψιστα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά άλλα και ο καθαρισμός και η συντήρησή του συστήματος αυτού να είναι άμεσος και εύκολος.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ
Το S46 SI² FLAT διαθέτει ακόμα ένα ιδιαίτερο και εξαιρετικά αξιοσημείωτο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό το οποίο θα εκτιμήσετε στο μέγιστο. Αυτό είναι ο οδηγός του συστήματος, ο οποίος εντοιχίζεται με σκοπό να είναι κρυφός αλλά συγχρόνως να παραμένει στεγανός.
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΟΡΑΤΑ
Tα ελαστικά περιμετρικά της υάλωσης του συστήματος τοποθετούνται με τρόπο ώστε να μένουν πρακτικά αόρατα. Αυτό το σύστημα αλουμινίου εφόσον το επιλέξετε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε κάθε εξωτερικό και όχι μονό παράγοντα, στεγανό και μοναδικά καλαίσθητο και διαχρονικό.
Previous
Next

EXTRA FEATURES

ΛΑΒΗ ΜΕΣΑ
Το S46 SI² CLASSIC αποτελεί το καλύτερο δείγμα της ολιστικής προσέγγισης της ELVIAL στο σύγχρονο design. Οι εσωτερικές λαβές ξεχωρίζουν για τον λεπτό σχεδιασμό τους και την μινιμαλιστική άποψη τους. Αυτός ο συνδυασμός είναι απόλυτα αρμονικός και από άποψη λειτουργικότητας καθώς και από απόψη αισθητικής.
Lift & Slide edition
ΙΣΟΠΕΔΗ ΧΟΥΦΤΑ ΕΞΩ
Η ισόπεδη χούφτα της εξωτερικής εικόνας του προφίλ είναι διακριτικά εμφανής. Το προφίλ είναι εξαιρετικά λιτό και κομψό, φέροντας την απόλυτη αρμονία από κάθε οπτική ενώ η όψη και η πρακτική εφαρμογή είναι εξίσου άρτια καταμερισμένες.
Lift & Slide edition
MINIMAL INNER HANDLE
Οι λαβές είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με επίκεντρο την κομψότητα και την υψηλή αισθητική. Προσδίδουν έτσι ακαταμάχητο στυλ σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, συνδυάζοντας με απόλυτη επιτυχία και λειτουργία και καλαισθησία.
Sliding edition
MINIMAL OUTER HANDLE
Η ισόπεδη χούφτα της εξωτερικής όψης του προφίλ είναι μόλις ορατή. Το προφίλ είναι λιτό και ομοιόμορφο από όποια γωνία κι αν το δείτε. Η λειτουργικότητα και η μορφή βρίσκονται σε πλήρη αρμονία.
Sliding edition
Previous
Next
Previous
Next

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η τεχνολογία που φέρει αυτό το σύστημα αλουμινίου το καθίστα αυτομάτως ένα από τα δημοφιλέστερα της κατηγορίας του. Όλοι οι πελάτες μας έχουν αξιολογήσει ως άριστο το σύστημα αυτό χάρη στην αποδοτικότητά του και όχι μόνο.

Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Το S46 SI² FLAT ξεχωρίζει χάρη στην καινοτόμο θερμομονωτική τεχνολογία ELVIAL Ι². Το χαρακτηριστικό αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο το σύστημα κάνοντας το ιδανικό για κάθε καιρική συνθήκη και κλίμα. Προσφέρει ύψιστη προστασία από τα καιρικά φαινόμενα όποια και αν είναι αυτά.

ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ 22ΜΜ

Σε όλα τα προφίλ του συστήματος εφαρμόζονται πολυαμίδια πλάτους 22mm με υαλοενίσχυση 25%, προσφέροντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και εξαιρετική στατική αντοχή.

s46_classic_monotikes_ravdoi

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ

Οι ειδικά σχεδιασμένες θερμομονωτικές ράβδοι εφαρμόζονται τόσο στην κεντρική ζώνη του οδηγού, όσο και στη ζώνη της επαλληλίας ώστε το σύστημα να είναι αποδοτικό ενεργειακά και να πληρεί τις προδιαγραφές της ELVIAL.

Η ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Στο επίκεντρο του σχεδιασμού των συρόμενων συστήματα της ELVIAL βρίσκεται η ύψιστη απόδοση που κάθε ιδιοκτήτης επιθυμεί σε συνδυασμό με ακαταμάχητο, σύγχρονο στυλ. Το S46 SI² FLAT είναι επομένως ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα υψηλής αισθητικής και απόδοσης,

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Tο προφίλ φέρει ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά που εγγυώνται την τάξη και την απόλυτη στεγάνωση του χώρου σας.
Lift & Slide edition

1 S46-anasiromeno-gasket

ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ενισχύουμε το σύστημα με ένα ειδικά σχεδιασμένο αφρώδες ελαστικό, ώστε να εξασφαλίζεται η απόλυτη υδατοστεγάνωση του χώρου.
Sliding edition

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Στο προφίλ αυτό έχουν τοποθετηθεί ειδικά βουρτσάκια και μεμβράνη στεγάνωσης. Ο καινοτόμος αυτός συνδυασμός εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη προστασία του χώρου σας από τη βροχή και τον αέρα.

2 S46-siromeno-vourtsaki_0

ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ένα ειδικά σχεδιασμένο ελαστικό τοποθετείται στο σύστημα, ώστε να εξασφαλίζεται η απόλυτη στεγάνωσή του.

ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Η συλλογή αυτή είναι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει στο χρόνο και να παραμένει αναλλοίωτη. Επιλέγεται από πληθώρα πιστών πελατών που αναγνωρίζουν και πιστοποιούν την αξία της.

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ

Η λύση αυτή μπορεί να φέρει βάρος 250kg σε κάθε φύλο και να διατηρήσει ανέπαφη την ποιότητα της κύλισης. Είναι ιδανική για χώρους με μεγάλα ανοίγματα και ανεμπόδιστη θέα.

1-S46-anasiromeno-raoulo

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ποικίλες ενισχύσεις διατίθενται για αυτό το σύστημα αλουμινίου, που σχεδιάζεται για να αντέχει την ανεμοπίεση που εσείς θα υποδείξετε.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που θέλετε να φέρει το σύστημα που θα επιλέξετε. Θέλετε σαφώς ο χώρος σας να είναι απόλυτα προστατευμένος από οποιαδήποτε απειλή και όχι μονό από τις καιρικές συνθήκες. Το σύστημα αυτό λοιπόν είναι η απάντηση καθώς διαθέτει κορυφαία αντικλεπτική προστασία σε επίπεδο ασφάλειας RC2.

ANTI-LIFT

To σύστημα αλουμινίου που επιλέξατε είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό anti-lift για να εμποδίζει τις παρεισδύσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συγκεκριμένο προιόν; Ελάτε σε επαφή μαζί μας ώστε να λάβετε πρόσβαση στο Τεχνικό Κατάλογο, DWG αρχεία, BIM αρχεία και Test Reports.

Ανοιγoμενα Συστhματα