ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ELVIAL

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΤΡΩΝ

|
ΟΙ ΜΗΤΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΡΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.

Η ELVIAL διακρίνεται για την εξειδίκευση και τη δεξιοτεχνία της στον σχεδιασμό και την κατασκευή μητρών διέλασης. Στην υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα της ELVIAL παράγουμε μήτρες για προφίλ με αυστηρές ανοχές και υψηλές απαιτήσεις ως προς την ποιότητα επιφάνειας, συνδυάζοντας κορυφαίο CNC μηχανολογικό εξοπλισμό με την μακρόχρονη εμπειρία μας.

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ατσάλι υψηλής ποιότητας. Επανεκπαιδεύουμε συστηματικά την ομάδα μας. Στόχος μας είναι να αξιοποιεί το προσωπικό μας την ιλιγγιώδη πρόοδο που συντελείται στον τομέα της κατασκευής. Ο συνδυασμός κορυφαίας πρώτης ύλης και σύγχρονων δεξιοτήτων καθιστά την ELVIAL έτοιμη να παράγει αξιόπιστες, εξατομικευμένες λύσεις και να κατασκευάζει τα πιο περίπλοκα προφίλ με αυστηρές ανοχές.

die-design-1
die-design-3

ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ

Η ομαλή ροή παραγωγής των μητρών σας είναι το κύριο αντικείμενο της ομάδας μας. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι επαγγελματίες που την απαρτίζουν λαμβάνουν την παραγγελία σας και τη μελετούν αναλυτικά.

Αν προκύψει ανάγκη, επανέρχονται για να σας προτείνουν μια διαφορετική ή ελαφρώς τροποποιημένη λύση. Η διαχείριση της παραγγελίας σας θα ολοκληρωθεί με ταχύτητα και ακρίβεια – σύμφωνα με τα μοναδικά ποιότητας της ELVIAL. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είμαστε δίπλα σας παρέχοντάς σας συμβουλές και ενημέρωση από πρώτο χέρι. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας στο σχεδιασμό και την παραγωγή ειδικών προφίλ αλουμινίου και συστημάτων.

die-design-2
die-design-4

3D ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Το προφίλ αλουμινίου είναι συνήθως κομμάτι ενός πιο σύνθετου προϊόντος. Η κατασκευή της μήτρας μπορεί να κοστίσει ακριβά σε χρόνο και χρήμα. Εξαλείφοντας τα σφάλματα και βεβαιώνοντας ότι το προφίλ σας θα αρμόζει απόλυτα στο τελικό προϊόν σας θα κερδίσετε και χρόνο και χρήμα. Και γι’ αυτό μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς. Μπορούμε να εκτυπώσουμε σε 3d εκτυπωτή ένα μοντέλο του προφίλ σας, ώστε να επιβεβαιώσετε τη συμβατότητά του με άλλα μηχανικά μέρη ή προφίλ, κατόπιν παραγγελίας.

Μέγιστες διαστάσεις 3D εκτύπωσης 300 x 300 x 300 mm

Εκτυπωτές Z-ABS 2, Z-PLA, Z-Flex, Z-Hips

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ELVIAL ΣΤΙΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΕΛΑΣΗΣ

Θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις
σας και θα σας υποστηρίξουμε
σας και θα σας υποστηρίξουμε

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ