Ανοιγόμενα Συστήματα Αλουμίνιου

ELVIAL W89 PHI² ML

ELVIAL W89 PHI² ML

O πλανήτης τώρα όσο ποτέ βρίσκεται αντιμέτωπος με την κλιματική αλλαγή. Τα ακραία και μη φυσιολογικά για την κάθε εποχή φαινόμενα αυξάνονται σε πολλά μέρη του κόσμου. Η δόμηση κτιρίων για ιδιωτική ή εμπορική χρήση σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Passive House είναι μια ξεχωριστή πρόκληση. Κύριος σκοπός οι χρήστες του κτιρίου να αισθάνονται άνετα και συγχρόνως το φυσικό περιβάλλον να διαταράσσεται στο ελάχιστο δυνατό. Η αισθητική ωστόσο των κτιρίων αποτελεί βασική προτεραιότητα ανεξάρτητα από την εποχή και τις καιρικές συνθήκες. Η εξισορρόπηση όλων των στοιχείων είναι μια περίπλοκη διαδικασία αλλά με σύμμαχο μας τις σύγχρονες τεχνολογίες θερμομόνωσης, τα αποδοτικά συστήματα και το ξεχωριστό μας design καταφέρνουμε να συνδυάζουμε μια ολιστική αρχιτεκτονική λύση που ανταποκρίνεται άψογα στις προδιαγραφές του Passive House.

8

9

ΤΟP DESIGN

Οι minimal γραμμές αποτελούν αισθητική υπογραφή της ELVIAL. Οι προδιαγραφές για τη λύση αυτή είναι συγκεκριμένες και απαιτητικές. Ο σχεδιασμός του W89 PHI2.ML στηρίζεται στην ύψιστη ακρίβεια και είναι πρωτοποριακή, αντανακλώντας ποικίλες σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις και υποστηρίζοντας τες. Τα κτίρια με μεγάλα ανοίγματα με την λύση αυτή αποκτούν υψηλή ασφάλεια, ηχοπροστασία και μένουν ανεπηρέαστα απέναντι στα όποια καιρικά φαινόμενα. Έτσι μέσω της κορυφαίας τεχνολογίας επιτυγχάνεται και το υψηλό design.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Λένε ότι η μορφή ακολουθεί τη λειτουργικότητα. Αποθεώσαμε τη μορφή, κρύβοντας τα λειτουργικά εξαρτήματα.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77
Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77

Οι μεντεσέδες για άνοιγμα ή ανάκλιση δεν είναι πλέον ορατοί.

Οι λαβές είναι τόσο εκλεπτυσμένες που προσδίδουν μοναδικό στυλ σε κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Συστήματα Αλουμίνιου
Συστήματα Αλουμίνιου

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βασικός σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ιδιωτικό ή δημόσιο κτίριο με αντοχή στα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα σας προσφέρει άνεση και θα είναι φιλικό προς στο περιβάλλον. Το αρχιτεκτονικό προφίλ για ένα τέτοιο κτίριο είναι μια τεχνολογική λύση αειφόρου ανάπτυξης που επιτυγχάνεται επιλέγοντας το W89 PHI2.

Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Πόσο υπέροχο να απολαμβάνετε ανενόχλητοι την αγαπημένη σας μουσική σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό και έξω να βρέχει. Με τη καινοτομία I2 στη μόνωση, 54mm εξειδικευμένου πολυαμιδίου και τα επίσης ειδικά αφρώδη ελαστικά διπλής διέλασης όλα είναι εφικτά. Το σύνολο προστατεύει τον χώρο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Απλά αφεθείτε στην απόλυτη χαλάρωση και απολαύστε την άνεση και την ηρεμία του σπιτιού σας.

Συστήματα Αλουμίνιου

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ELVIAL I2

Η καινοτόμος τεχνολογία ELVIAL I2 εφαρμόζεται σε όλα τα προφίλ του συστήματος. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται μια extra ζώνη θερμομόνωσης στο μεσαίο θάλαμο των προφίλ, που ενισχύει την ενεργειακή του απόδοση [Uf] έως και 38%.

ΑΦΡΩΔH ΕΛΑΣΤΙΚA ΔΙΠΛΗΣ ΔΙΕΛΑΣΗΣ

Αφρώδη ελαστικά διπλής διέλασης εφαρμόζονται στο κέντρο και την περίμετρο του κουφώματος, βελτιστοποιώντας τις ισοθερμικές ροές.

ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ 54ΜΜ

Σε όλα τα προφίλ του συστήματος εφαρμόζονται μονωτικές ράβδοι πλάτους 54mm με υαλοενίσχυση 25%, προσφέροντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και εξαιρετική στατική αντοχή.

ΑΦΡΩΔΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 

Αφρώδες θερμομονωτικό προφίλ τοποθετείται περιμετρικά κάτω από τη ζώνη υάλωσης, βελτιστοποιώντας τις ισοθερμικές ροές.

Η ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Κορυφαία στεγάνωση συνδυαστικά με υψηλά επίπεδα ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας. Στοιχεία καταλυτικά και αξεπέραστα. Σύγχρονα κουφώματα με design υψηλών προδιαγραφών και με διεθνείς πιστοποιήσεις για την ποιότητα και την μοναδική αισθητική τους σε όποιο χώρο και αν τοποθετηθούν.

ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Άριστη στεγάνωση 3 επιπέδων με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένων ελαστικών EPDM.

EPDM ΓΩΝΙΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ειδικά βουλκανισμένες γωνίες εξασφαλίζουν τη μέγιστη στεγάνωση στις γωνίες του παραθύρου, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

3-ELVIAL_W89-PHI2.ML-sealing

ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΤΑΠΑ ΓΙΑ ΜΠΙΝΙ

Για το πιο αδύναμο σημείο της δίφυλλης κατασκευής, χρησιμοποιούμε μόνο ελαστικές τάπες για το μπινί. Xάρη στην ελαστικότητα του υλικού και την ευέλικτη σχεδίαση, τα κενά εξαφανίζονται και το εξάρτημα της ελαστικής τάπας σφραγίζει απόλυτα στην επιφάνεια του αλουμινίου, καθιστώντας το κούφωμα αδιαπέραστο.

ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ιδιόκτητες να εντυπωσιάζονται, τόσο από την αισθητική όσο και από την αποτελεσματικότητα των συστημάτων αλουμινίου. Υψηλά επίπεδα αντοχής για μια ολόκληρη ζωή, προσφέροντας αναρίθμητα ενεργειακά πλεονεκτήματα κυρίως για το εσωτερικό του σπιτιού και αναβαθμίζοντας συγχρόνως τόσο την εσωτερική διακόσμηση όσο και την εξωτερική εικόνα αυτού.

Συστήματα Αλουμίνιου

ΤΑΚΑΚΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΟΥ ΥΑΛΩΣΗΣ

Η υποστήριξη αυτή μεταφέρει το βάρος της υάλωσης στην έσω πλευρά του φύλλου, όπου εκεί έχουν τοποθετηθεί όλα τα λειτουργικά στοιχεία του μηχανισμού. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται η άψογη λειτουργία του παραθύρου για μια ζωή˙ ανεξάρτητα από το βάρος της υάλωσης.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Κάθε περιοχή χαρακτηρίζεται και από συγκεκριμένες κλιματολογικές συνθήκες. Επομένως με βάση την περιοχή που βρίσκεται κάθε κτίριο προτείνονται και διαφορετικές λύσεις ειδικά μελετημένες ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε κάθε κατοικία. Μονάχα έτσι διασφαλίζεται η απόλυτη λειτουργικότητα  με τα Συστήματα Αλουμινίου Iconic να διατίθενται σε τέσσερα επίπεδα ενεργειακής απόδοσης, ώστε να δίνετε απάντηση και επιλογή σε κάθε απαίτηση.

ΕΠΙΠΕΔO 1

Συστήματα Αλουμίνιου

Uf ≥ 1.7 W/m²K

ΕΠΙΠΕΔO 2

Συστήματα Αλουμίνιου

Uf ≥ 0.83 W/m²K

ΕΠΙΠΕΔO 3

Συστήματα Αλουμίνιου

Uf ≥ 0.77 W/m²K

ΕΠΙΠΕΔO 4

Συστήματα Αλουμίνιου

Uf ≥ 0.72 W/m²K

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗΣ ΡΟΗΣ

Συστήματα Αλουμίνιου

Uf ≥ 1.7 W/m²K

Συστήματα Αλουμίνιου

Uf ≥ 0.83 W/m²K

Συστήματα Αλουμίνιου

Uf ≥ 0.77 W/m²K

Συστήματα Αλουμίνιου

Uf ≥ 0.72 W/m²K

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συγκεκριμένο προιόν; Ελάτε σε επαφή μαζί μας ώστε να λάβετε πρόσβαση στο Τεχνικό Κατάλογο, DWG αρχεία, BIM αρχεία και Test Reports.

Ανοιγoμενα Συστhματα

Iconic W77 AI²