Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου

ELVIAL W59 SI².ML

ELVIAL W59 SI².ML

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και ταξιδέψτε σε ένα μέρος όπου οι καινοτομίες συνυπάρχουν σε πλήρη αρμονία με το έθιμο, όπου στόχος είναι η ισορροπία των αντιθέσεων και η πρωτοπορία που θα αποτελέσει έμπνευση και για άλλα μέλη μιας κοινότητας. Έτσι εμπνευστήκαμε κι εμείς το W59 SI2.ML.

5

9

Previous
Next

ΤΟP DESIGN

Αυτή η γραμμή design σε αυτά τα κουφώματα αποτελεί εξαιρετική επιλογή για έργα που απαιτούν την αρμονική σύνδεση multi στοιχείων ώστε να εκπληρωθούν ποικίλες λειτουργικές απαιτήσεις με βάση μια συνεκτική αισθητική ταυτότητα. Με την ποιότητα της να την καθιστά και ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ
Οι λιτές γραμμές αυτού του προφίλ είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της εξέλιξης μας με τη διαρκή μας προσπάθεια να δημιουργήσουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά lifestyle και αισθητικά στυλ. Η συγκεκριμένη λύση απευθύνεται σε όσους εκτιμούν τα σαφή και διακριτά όρια και φυσικά την άνεση.
ΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Ένα μάθημα με έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, όπου η υάλωση και το προφίλ σκίασης είναι τοποθετημένα στο ίδιο πλαίσιο. Ο όγκος της κατασκευής μειώνεται, ενώ το οπτικό βάθος αναβαθμίζεται με την αντοχή του συστήματος να παραμένει ακέραιη. Το αποτέλεσμα απόλυτα λειτουργικό και με διάρκεια πολλών ετών.
ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ
Τρία απαραίτητα στοιχεία: Υψηλή αντοχή, εύκολη εφαρμογή και κορυφαία αξιοπιστία. Αυτές είναι οι αρχές πάνω στις οποίες θεμελιώνεται κάθε σύστημα που κατασκευάζουμε. Η συγκεκριμένη επιλογή σημειώνει υψηλές επιδόσεις σε όλα τα άνωθεν. Η διαδικασία της εγκατάστασης ακόμη και των γωνιακών κατασκευών, που συνήθως παρουσιάζει προκλήσεις, απλοποιείται. Η υπογραφή της ELVIAL εγγυάται ότι και στον τομέα του design το αποτέλεσμα κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία του είδους.
Previous
Next

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Λένε ότι η μορφή ακολουθεί τη λειτουργικότητα. Αποθεώσαμε τη μορφή, κρύβοντας τα λειτουργικά εξαρτήματα.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77
Essence W67 HI2 είναι ένα απόλυτα κομψό αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου

Οι μεντεσέδες για άνοιγμα ή ανάκλιση δεν είναι πλέον ορατοί.

Οι λαβές είναι τόσο εκλεπτυσμένες που προσδίδουν μοναδικό στυλ σε κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Essence W67 HI2 είναι ένα απόλυτα κομψό αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου
Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ELVIAL W59 SI².ML

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Μεσόγειος και ο καιρός της είναι ένας ύμνος στην φυσική ομορφιά. Η τέχνη εμπνέεται από αυτήν και εσείς μέσω αυτής της τεχνολογίας θα απολαύσετε αναρίθμητες ημέρες ηλιοφάνειας, μέσα στο χρόνο. Ενώ τις ημέρες που ο ήλιος δεν θα εμφανίζεται το ELVIAL W59 SI2 φροντίζει να μην νιώθετε τη απουσία του.

Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης που καλύπτουν ακόμα και τις πιο κρύες ή ζεστές περιοχές. Όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες της περιοχής σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί δεν θα μπορούν να εισέλθουν και να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα της κατοικίας σας. Η θερμομόνωση είναι άλλωστε ένα από τα σημαντικότερα εφόδια που σας προσφέρουν τα σύγχρονα κουφώματα μας, όντας πάντα φιλικά στον εκάστοτε προϋπολογισμό.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ELVIAL I²

Η καινοτόμος τεχνολογία ELVIAL I² εφαρμόζεται σε όλα τα προφίλ του συστήματος. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται μια extra ζώνη θερμομόνωσης στο μεσαίο θάλαμο των προφίλ, που ενισχύει την ενεργειακή του απόδοση [Uf] έως και 38%.

Θερμομονωτικά αλουμίνια

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΥΑΛΩΣΗΣ ΜΕ ΠΤΕΡΥΓΙΑ

Τα ελαστικά υάλωσης φέρουν πτερύγια με μεγάλο μήκος, μειώνοντας αποτελεσματικά τη θερμορροή κάτω από τη ζώνη υάλωσης.

ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ 24ΜΜ

Σε όλα τα προφίλ του συστήματος εφαρμόζονται μονωτικές ράβδοι πλάτους 24mm, προσφέροντας θερμομόνωση και θαλπωρή στο εσώκλιμα του χώρου σας.

ΑΦΡΩΔΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 

Αφρώδες θερμομονωτικό προφίλ τοποθετείται περιμετρικά κάτω από τη ζώνη υάλωσης, βελτιστοποιώντας τις ισοθερμικές ροές.

Η ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Κορυφαία στεγάνωση συνδυαστικά με υψηλά επίπεδα ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας. Στοιχεία καταλυτικά και αξεπέραστα. Σύγχρονα κουφώματα με design υψηλών προδιαγραφών και με διεθνείς πιστοποιήσεις για την ποιότητα και την μοναδική αισθητική τους σε όποιο χώρο και αν τοποθετηθούν.

ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Για να πετύχουμε τη βέλτιστη στεγάνωση 3 επιπέδων χρησιμοποιούμε ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά EPDM.
Θερμομονωτικά αλουμίνια

EPDM ΓΩΝΙΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ειδικά βουλκανισμένες γωνίες εξασφαλίζουν τη μέγιστη στεγάνωση στις γωνίες του παραθύρου, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Θερμομονωτικά αλουμίνια

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟΡΡΟΗΣ

Ειδικά βουλκανισμένες γωνίες εξασφαλίζουν τη μέγιστη στεγάνωση στις γωνίες του παραθύρου, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Θερμομονωτικά αλουμίνια

ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Για την αποτελεσματική στεγάνωση των δίφυλλων κατασκευών, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες, ειδικό ελαστικό εξάρτημα από EPDM συνδέει την τάπα μπινί με το κεντρικό ελαστικό του κουφώματος, διασφαλίζοντας άψογη συναρμογή και ένα αδιαπέραστο περιβάλλον για το νερό..

ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ιδιόκτητες να εντυπωσιάζονται, τόσο από την αισθητική όσο και από την αποτελεσματικότητα των συστημάτων αλουμινίου. Υψηλά επίπεδα αντοχής για μια ολόκληρη ζωή, προσφέροντας αναρίθμητα ενεργειακά πλεονεκτήματα κυρίως για το εσωτερικό του σπιτιού και αναβαθμίζοντας συγχρόνως τόσο την εσωτερική διακόσμηση όσο και την εξωτερική εικόνα αυτού.

ΓΩΝΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ RACE

 Οι μασίφ γωνίες σύνδεσης φέρουν ειδικές υποδοχές [race], στις οποίες φωλιάζει ο πείρος του μεντεσέ, και ως αποτέλεσμα το βάρος της υάλωσης μεταφέρεται σε αυτές.
Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζεται η άψογη λειτουργικότητα του παραθύρου για μια ζωή!

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Κάθε περιοχή χαρακτηρίζεται και από συγκεκριμένες κλιματολογικές συνθήκες. Επομένως με βάση την περιοχή που βρίσκεται κάθε κτίριο προτείνονται και διαφορετικές λύσεις ειδικά μελετημένες ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε κάθε κατοικία. Μονάχα έτσι διασφαλίζεται η απόλυτη λειτουργικότητα  με τα Συστήματα Αλουμινίου Iconic να διατίθενται σε τέσσερα επίπεδα ενεργειακής απόδοσης, ώστε να δίνετε απάντηση και επιλογή σε κάθε απαίτηση.

ΕΠΙΠΕΔO 1

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ELVIAL W59 SI².ML

Uf ≥ 2.3 W/m²K

ΕΠΙΠΕΔO 2

Uf ≥ 2.0 W/m²K

ΕΠΙΠΕΔO 3

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ELVIAL W59 SI².ML

Uf ≥ 1.9 W/m²K

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗΣ ΡΟΗΣ

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ELVIAL W59 SI².ML

Uf ≥ 2.3 W/m²K

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ELVIAL W59 SI².ML

Uf ≥ 2.0 W/m²K

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου ELVIAL W59 SI².ML

Uf ≥ 1.9 W/m²K

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συγκεκριμένο προιόν; Ελάτε σε επαφή μαζί μας ώστε να λάβετε πρόσβαση στο Τεχνικό Κατάλογο, DWG αρχεία, BIM αρχεία και Test Reports.

Ανοιγoμενα Συστhματα