Ανοιγόμενα Συστήματα Αλουμίνιου

ICONIC W77 AI² ML

 ICONIC W77 AI² ML

Πάντα αναζητούμε για το σπίτι μας, τον χώρο μας, το καλύτερο και το πιο καλαίσθητο, αυτό που θα κάνει την διαφορά στην καθημερινότητα μας και θα εντυπωσιάζει τους καλεσμένους σας. Η επιλογή των κατάλληλων για τις ανάγκες του σπιτιού, σύγχρονων κουφωμάτων είναι το στοιχείο αυτό που θα κάνει όλη την διαφορά στην αισθητική του χώρου σας. Μια επιλογή που μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη για τις κλιματικές συνθήκες της περιοχής που διαμένετε και τις απαιτήσεις σας, θα σας συντροφεύει στην καθημερινότητα σας προσφέροντας σας αναρίθμητα οφέλη.

7

7

Previous
Next

ΤΟP DESIGN

Ένας κορυφαίος συνδυασμός κομψότητας και πρωτοπορίας. Απόλυτη αρμονία με λεπτές και ισορροπημένες γραμμές, που εκπέμπουν πολυτέλεια. Προσεγμένα περιγράμματα και επιμέρους στοιχεία που συνθέτουν  τη συλλογή Iconic κάνοντας την πραγματικά αισθητικά μοναδική. Επιλέξτε την και διαμορφώστε την με την δική σας έμπνευση και δημιουργική διάθεση, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι λειτουργικό και ακριβώς όπως το έχετε φανταστεί.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ
Απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Με την εφαρμογή χαμηλής κάσας ύψους μόλις 20mm, η συλλογή Iconic περιλαμβάνει ιδανικές και ειδικά μελετημένες λύσεις για ΑΜΕΑ και μικρά παιδιά.
ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
Η εφαρμογή ενός ειδικά σχεδιασμένου πλαισίου εξασφαλίζει αποτελεσματικά την απόλυτα συνεπίπεδη εμφάνιση στην εσωτερική όψη του πλαισίου. Ο κρυφός μηχανισμός ανοιγοανάκλισης εφαρμόζεται άψογα και την αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
ΑΚΛΟΝΗΤΟ & MINIMAL
Αναμφίβολα οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις δίνουν έμφαση στις έντονες γραμμές, σχεδιάζοντας επιβλητικές κατασκευές, με μεγάλα ανοίγματα. Τα ειδικά σχεδιασμένα Τ με εσωτερική ενίσχυση όψης μόλις 10mm σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ανθεκτικές στον χρόνο και στις ισχυρές καιρικές συνθήκες, κατασκευές που συμβαδίζουν απόλυτα με τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΑ
Με την ένωση των φύλλων να είναι πιο κομψή και διαχρονική από ποτέ, η κεντρική κατακόρυφη όψη του πλαισίου περιορίζεται στα 78mm με την εφαρμογή ενός ενιαίου προφίλ φύλλου μπινί.
WINDOW WALLS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αυτή τη συλλογή, ώστε να δημιουργούνται window walls υποδειγματικού σύγχρονου βιομηχανικού ύφους.
Previous
Next

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η μορφή ακολουθεί αρμονικά τη λειτουργικότητα. Η μορφή πρωταγωνιστεί, με τα λειτουργικά εξαρτήματα να είναι κρυμμένα.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77
Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77

Οι μεντεσέδες για άνοιγμα ή ανάκλιση δεν είναι πλέον ορατοί.

Όλη η προσοχή εστιάζει την αισθητική και όχι στον τρόπο λειτουργίας του μηχανισμού.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77
Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συστήματα με αξεπέραστη ενεργειακή απόδοση, υψηλά επίπεδα ασφαλείας, απαραβίαστα και αδιαπέραστα. Πλήρως εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα λειτουργικά στοιχεία και ευέλικτα για να προσαρμόζονται σε κάθε σας ανάγκη. Διαμορφώστε τα αισθητικά με βάση το δικό σας στυλ. Η τεχνολογία των Συστημάτων Αλουμινίου  Iconic W77 AI2  είναι κορυφαία και πιστοποιημένη από το Ινστιτούτο ift Rosenheim της Γερμανίας. 

Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης που καλύπτουν ακόμα και τις πιο κρύες ή ζεστές περιοχές. Όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες της περιοχής σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί δεν θα μπορούν να εισέρθουν και να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα της κατοικίας σας. Η θερμομόνωση είναι άλλωστε ένα από τα σημαντικότερα εφόδια που σας προσφέρουν τα σύγχρονα κουφώματα μας, όντας πάντα φιλικά στον εκάστοτε προϋπολογισμό.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ELVIAL I²

Η καινοτόμος τεχνολογία ELVIAL I² εφαρμόζεται σε όλα τα προφίλ του συστήματος. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται μια extra ζώνη θερμομόνωσης στο μεσαίο θάλαμο των προφίλ, που ενισχύει την ενεργειακή του απόδοση [Uf] έως και 38%.

ΑΦΡΩΔH ΕΛΑΣΤΙΚA ΔΙΠΛΗΣ ΔΙΕΛΑΣΗΣ

Αφρώδη ελαστικά διπλής διέλασης εφαρμόζονται στο κέντρο και την περίμετρο του κουφώματος, βελτιστοποιώντας τις ισοθερμικές ροές.

ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ 42ΜΜ

Σε όλα τα προφίλ του συστήματος εφαρμόζονται μονωτικές ράβδοι πλάτους 42mm με υαλοενίσχυση 25%, προσφέροντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και εξαιρετική στατική αντοχή.

ΑΦΡΩΔΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 

Αφρώδες θερμομονωτικό προφίλ τοποθετείται περιμετρικά κάτω από τη ζώνη υάλωσης, βελτιστοποιώντας τις ισοθερμικές ροές.

Η ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Κορυφαία στεγάνωση συνδυαστικά με υψηλά επίπεδα ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας. Στοιχεία καταλυτικά και αξεπέραστα. Σύγχρονα κουφώματα με design υψηλών προδιαγραφών και με διεθνείς πιστοποιήσεις για την ποιότητα και την μοναδική αισθητική τους σε όποιο χώρο και αν τοποθετηθούν.

ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Άριστη στεγάνωση 3 επιπέδων με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένων ελαστικών EPDM.

EPDM ΓΩΝΙΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ειδικά βουλκανισμένες γωνίες εξασφαλίζουν τη μέγιστη στεγάνωση στις γωνίες του παραθύρου, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

3 ELVIAL_W77 AI2.ML_section_tapes mpini_ultra V2

ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Άριστη στεγάνωση 3 επιπέδων με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένων ελαστικών EPDM.

ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ιδιόκτητες να εντυπωσιάζονται, τόσο από την αισθητική όσο και από την αποτελεσματικότητα των συστημάτων αλουμινίου. Υψηλά επίπεδα αντοχής για μια ολόκληρη ζωή, προσφέροντας αναρίθμητα ενεργειακά πλεονεκτήματα κυρίως για το εσωτερικό του σπιτιού και αναβαθμίζοντας συγχρόνως τόσο την εσωτερική διακόσμηση όσο και την εξωτερική εικόνα αυτού.

ΤΑΚΑΚΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΟΥ ΥΑΛΩΣΗΣ

Η υποστήριξη και αυτή η ειδικά μελετημένη τεχνική μεταφέρει το βάρος της υάλωσης στην εσωτερική πλευρά του φύλλου, όπου εκεί έχουν τοποθετηθεί και όλα τα λειτουργικά στοιχεία του μηχανισμού. Έτσι  διασφαλίζεται η άψογη λειτουργία του παραθύρου για μια ζωή, ανεξάρτητα από το τι βάρος έχει  η υάλωση.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Κάθε περιοχή χαρακτηρίζεται και από συγκεκριμένες κλιματολογικές συνθήκες. Επομένως με βάση την περιοχή που βρίσκεται κάθε κτίριο προτείνονται και διαφορετικές λύσεις ειδικά μελετημένες ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε κάθε κατοικία. Μονάχα έτσι διασφαλίζεται η απόλυτη λειτουργικότητα  με τα Συστήματα Αλουμινίου Iconic να διατίθενται σε τέσσερα επίπεδα ενεργειακής απόδοσης, ώστε να δίνετε απάντηση και επιλογή σε κάθε απαίτηση.

 

ΕΠΙΠΕΔO 1

Uf ≥ 1.6 W/m²K

ΕΠΙΠΕΔO 2

Uf ≥ 0.86/m²K

ΕΠΙΠΕΔO 3

Uf ≥ 0.074 W/m²K

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗΣ ΡΟΗΣ

Uf ≥ 1.6 W/m²K

Uf ≥ 0.86/m²K​

Uf ≥ 0.074 W/m²K

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συγκεκριμένο προιόν; Ελάτε σε επαφή μαζί μας ώστε να λάβετε πρόσβαση στο Τεχνικό Κατάλογο, DWG αρχεία, BIM αρχεία και Test Reports.

Ανοιγoμενα Συστhματα