ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ELVIAL

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

|

Επικοινωνήσατε με την ELVIAL για την κατασκευή του προφίλ σας.
Έχετε κάνει μια εξαιρετική επιλογή.

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ELVIAL

Η τεχνογνωσία μας, οι διαδικασίες και το service μας έχουν οργανωθεί, ώστε το προϊόν που θα παραλάβετε να έχει κορυφαία απόδοση και να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας. Δείτε παρακάτω όλες τις πιστοποιήσεις.
To ποιοτικό προϊόν είναι ένα κομμάτι της συνολικής εμπειρίας που εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας, χάρη στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό και τις σαφείς διαδικασίες μας. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι τα προφίλ που περνάνε στο επόμενο στάδιο είναι άψογα. Ιχνηλατούμε κάθε προϊόν, παρακολουθούμε και αξιολογούμε κάθε στάδιο της παραγωγής, αποθηκεύουμε όλα τα data. Τα πάντα καταγράφονται στο ERP σύστημά μας.

Previous
Next

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

|

Έτσι παραλαμβάνετε προϊόντα υψηλής ακριβείας και λειτουργικότητας που ενσωματώνονται απροβλημάτιστα στις δικές σας διαδικασίες παραγωγής.
Η εμπειρία ELVIAL περιλαμβάνει επίσης την ξεχωριστή εξυπηρέτηση. Όλοι οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν ειλικρίνεια και αμεσότητα. Η εμπιστοσύνη είναι η καλύτερη επιβράβευση της αλυσίδας προστιθέμενης αξίας μας. Οι υγιείς, μακρόπνοες συνεργασίες είναι για εμάς ανεκτίμητες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Group 15@2x ISO 9001

Ο Διεθνής Οργανισμός ISO (International Standardization Organization) πιστοποιεί ότι όλες οι διαδικασίες και η κείμενη νομοθεσία τηρούνται απαρέγκλιτα πληρώντας πάντα τις απαιτήσεις σας. Είναι το παγκόσμιο πιστοποιητικό διαχείρισης ποιότητας.

Group 4@2x ISO 14001

Το ISO 14001 αποτελεί μία πολύ αυστηρή πιστοποίηση για την περιβαλλοντική διαχείριση, την οποία επίσης διαθέτουμε.

Group 7@2x ISO 45001

Ο Διεθνής Οργανισμός ISO έχει πιστοποιήσει την ασφάλεια του εργασιακού περιβάλλοντος της ELVIAL και την υγεία του προσωπικού ως διαδικασίες μείωσης κινδύνου και βελτίωσης της επίδοσης της επιχείρησης.

Group 10@2x Qualicoat Seaside Class Q U ALI C O A T

Ακολουθούμε τους κανονισμούς που επιτρέπουν τη χρήση του σήματος QUALICOAT για την ηλεκτροστατική βαφή σε αρχιτεκτονικές εφαρμογές αλουμινίου, ενώ όλα τα προϊόντα μας τηρούν τις προδιαγραφές SEASIDE class.

Group 14@2x Qualimarine Q U AL I MARIN E

Το πιστοποιητικό αυτό βεβαιώνει ότι τα προφίλ μας, που έχουν υποστεί επιφανειακή κατεργασία ηλεκτροστατικής βαφής, αντέχουν σε συνθήκες που αυξάνουν την πιθανότητα διάβρωσης, όπως ακραία καιρικά φαινόμενα και περιοχές σε απόσταση μικρότερη από 12 μίλια από την ακτή.

Group 13@2x EN 15088 C E

Το Διεθνές Πρότυπο EN ISO 15088 βεβαιώνει ότι τα προφίλ αλουμινίου της ELVIAL για τον κλάδο των κατασκευών είναι σύμφωνα με τον κανονισμό No. 305/2011 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις μεθόδους ελέγχου και παραγωγής και καθορίζει τις συνθήκες βάσει των οποίων αξιολογούνται οι επιδόσεις των οικοδομικών υλικών και αποδίδεται το σήμα CE.

Group 2 ALU + C-

Σύμφωνα με αυτό το πιστοποιητικό το ενεργειακό αποτύπωμα της παραγωγής των προφίλ μας πριν την εφαρμογή της βαφής είναι < 0.5t eq. CO2/t. Στην ΕLVIAL διαρκώς αξιολογούμε τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας ώστε να παραμείνουμε περιβαλλοντικά υπεύθυνοι.

Λύση ELVIAL. Λύση για σένα.

Έχετε ερωτήσεις;
Είμαστε εδώ για σας παρέχουμε συμβουλές και υποστήριξη.

Ανοιγoμενα Συστhματα

Iconic W77 AI²

Essence W67 HI²