ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ELVIAL

ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΕΣ

ELVIAL ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Κατασκευάζετε ποδήλατα ή τροχόσπιτα; Κλιματιστικά ή καλοριφέρ; Ιατροτεχνολογικά προϊόντα ή αρχιτεκτονικά συστήματα; Το τμήμα κατεργασιών θα σας δώσει αυτό που χρειάζεστε. Ξεκινά με μια ιδέα και συνεχίζεται με το design.
Ο σχεδιασμός αποκτά υπόσταση. Η μήτρα δημιουργείται και παραδίδεται.
Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την κατασκευή των βιομηχανικών προφίλ που χρειάζεστε, ώστε να πετύχετε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

TΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ CNC;

Η κατεργασία CNC είναι μια αφαιρετική κατασκευαστική τεχνολογία. Δηλαδή για να δημιουργηθεί ένα στοιχείο, αφαιρούμε υλικό από έναν ενιαίο κομμάτι αλουμινίου ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, σύμφωνο με τις προδιαγραφές. Με το πέρας της διαδικασίας παίρνετε το προφίλ αλουμινίου που ζητήσατε.

|

EΞΟΠΛΙΣΜOΣ

Στην ELVIAL διαρκώς επενδύουμε σε
υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό για την
κοπή και τις κατεργασίες CNC.

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

|

Στο τμήμα κατεργασιών τα προφίλ υφίστανται περαιτέρω μηχανική κατεργασία, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και να είναι συμβατά με το τελικό σας προϊόν. Ο ευέλικτος και προηγμένος μηχανολογικός εξοπλισμός είναι απολύτως απαραίτητος για να διασφαλιστεί το άψογο αποτέλεσμα. Τη διαφορά όμως κάνουν οι άνθρωποι. Οι έμπειροι σχεδιαστές και μηχανικοί μας εξαντλούν τα όρια των ελέγχων ποιότητας, για να είναι βέβαιοι ότι το προφίλ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε κι έτοιμο για να γίνει μέρος ενός τελικού προϊόντος. Χάρη στα κορυφαία μηχανήματα και την ευελιξία μας μπορούμε να σας προσφέρουμε τις εξατομικευμένες λύσεις που χρειάζεστε, διατηρώντας ανταγωνιστικό κόστος σε μεγαλύτερες παρτίδες.

Λύση ELVIAL. Λύση για σένα.

INNOVATIVE TECHNOLOGIES
ELVIAL I2 TECHNOLOGY
BE DIFFERENT

Ανοιγoμενα Συστhματα

Iconic W77 AI²

Essence W67 HI²