ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ verpan

Προηγμένο Design

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ DESIGN

Με στόχο την ικανοποίηση και την κάλυψη των αναγκών των πελατών της η VERPAN συνεχίζει καθημερινά να επενδύει σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία, ενώ το άρτια οργανωμένο σχεδιαστικό της τμήμα συνεχώς σχεδιάζει και παρουσιάζει νέα προϊόντα ακολουθώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Η Φιλοσοφία μας

Κάθε άνθρωπος αναδεικνύει την προσωπικότητα του στο χώρο που ζει. Οι δημιουργίες της Verpan έχουν την προσωπικότητα που ψάχνετε. Μπορούν με τις υψηλές προδιαγραφές και το προηγμένο design, να δημιουργούν προϊόντα που όχι μόνο είναι μοναδικά σε ευρηματικότητα, καινοτομία και ευελιξία, αλλά εντάσσονται με αρμονία στο τρόπο ζωής σας.

Κορυφαία εταιρία στην κατασκευή πόρτας

 

H VERPAN κατασκευάζει συνεπίπεδες (πόρτα και κάσα στο ίδιο επίπεδο) υψηλής ποιότητας ανθεκτικές πόρτες εισόδου από αλουμίνιο σε συνδυασμό με ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί, σε διάφορα σχέδια, σε διαφορετικά στυλ και σε όλες τις κατηγορίες τιμών.

Τα χαρακτηριστικά τους καλύπτουν απόλυτα τους πιο απαιτητικούς πελάτες της, όσον αφορά τη διάρκεια ζωής, την ευκολία χρήσης και μόνωσης που προσφέρουν, ενώ οι προδιαγραφές ασφαλείας των μηχανισμών που χρησιμοποιεί ανταγωνίζονται εξειδικευμένες  θωρακισμένες πόρτες.

Πάντα εφαρμόζοντας τις πιο αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, σύμφωνα με επικαιροποιημένα πιστοποιητικά ISO που διαθέτει η εταιρεία.

Αναλυτικότερα οι σειρές των συνεπίπεδων εξωτερικών πορτών αλουμινίου:

SUPERIOR 3D LINE

Πόρτα εισόδου με 3D κάσα και πάνελ. Τα θερμοδιακοπτόμενα προφίλ παρέχουν εξαιρετική μόνωση και στεγανότητα. Τα μοναδικά σχέδια της σειράς σε αποκλειστικότητα της VERPAN είναι απαραίτητα στη μοντέρνα αρχιτεκτονική. Στην βασική έκδοση περιλαμβάνονται: μεντεσέδες “Rollen Band”, εσωτερικό χερούλι EX-502, Εξωτερική λαβή πλακέ 1600mm, κλειδαριά 3 σημείων με γάντζους, κύλινδρος ασφαλείας, δαχτυλίδι και ανωδειωμένο κατωκάσι.

AVANTAGE LINE

Πόρτα εισόδου συνεπίπεδη με κρυφό φύλλο. Με θερμοδιακοπή και κατάλληλες διατομές παρέχει εξαιρετική θερμομόνωση και στεγανότητα. Κατάλληλη για συχνή χρήση και εφαρμογές μεγάλων διαστάσεων, σε πληθώρα σχεδίων δίνει λύσεις και στους πιο απαιτητικούς σας πελάτες. Στην βασική έκδοση περιλαμβάνονται: μεντεσέδες 3D, εσωτερικό χερούλι EX-500, εξωτερική λαβή λοξή μπάρα 800mm, κλειδαριά 3 σημείων με γάντζους, κύλινδρος ασφαλείας, δαχτυλίδι και ανωδειωμένο κατωκάσι.

ELEGRAND LINE

Πόρτα εισόδου με κρυφό φύλλο. Με θερμοδιακοπή επίσης παρέχει υψηλή θερμομόνωση και στεγανότητα. Με διαφορετικό όμως ύφος και στύλ δίνει μια διαφορετική νότα στην γκάμα εισόδων της εταιρείας. Στην βασική έκδοση περιλαμβάνονται: μεντεσέδες 2D, εσωτερικό χερούλι EX-500, εξωτερική λαβή λοξή μπάρα 800mm, κλειδαριά 3 σημείων με γάντζους, κύλινδρος απλός, δαχτυλίδι και ανωδειωμένο κατωκάσι.

COMPACT LINE

Πόρτα εισόδου με κρυφό φύλλο. Με θερμοδιακοπή επίσης παρέχει υψηλή θερμομόνωση και στεγανότητα. Κατάλληλη για ξενοδοχεία. Στην βασική έκδοση περιλαμβάνονται: μεντεσέδες 2D, εσωτερικό χερούλι EX-500, εξωτερική λαβή λοξή μπάρα 400mm, κλειδαριά 1 σημείου, κύλινδρος απλός, δαχτυλίδι και ανωδειωμένο κατωκάσι.

Our Colection

Αγγίξτε για να ανοίξετε

Ξεχάστε τα κλειδιά. Ξεκλειδώστε με το δάχτυλό σας.

BIOREADER

Ένας ισχυρός, μικρός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να τοποθετηθεί στο φύλλο της πόρτας, δίπλα στην πόρτα ή ενσωματωμένος στον τοίχο. Με την κατάλληλη επιλογή μονάδας ελέγχου, μπορεί να λειτουργήσει ένα ακόμη επιπλέον συσκευή (πόρτα γκαράζ, συναγερμός…). Η μονάδα ελέγχου μπορεί να τοποθετηθεί μέσα στο φύλλο της πόρτας ή στη ράγα DIN σε έναν ηλεκτρικό πίνακα.

Μπορείτε να διαχειριστείτε τον Bioreader με αναλογικά μέσα ή με μια εφαρμογή.

BIOHANDLE

Χερούλι από ανοξείδωτο ατσάλι με ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Διαθέσιμο σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Η μονάδα ελέγχου είναι τοποθετημένη μέσα στο πλαίσιο της πόρτας και είναι διαθέσιμη για πόρτες αλουμινίου/PVC ή ξύλινες πόρτες. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να ενσωματωθεί στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος του χερουλιού.

Μπορείτε να διαχειριστείτε το Biohandle με αναλογικά μέσα ή με μια εφαρμογή.

TOUCHPAD

Ένα πληκτρολόγιο κωδικού προορίζεται κυρίως για τοποθέτηση στο φύλλο της πόρτας. Είναι η λογική επιλογή για όσους θέλουν μια εναλλακτική λύση στον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Με την κατάλληλη επιλογή μονάδας ελέγχου, μπορεί να λειτουργήσει ένα ακόμη επιπλέον συσκευή (πόρτα γκαράζ, συναγερμός…).

Δυνατότητες χρήσης της εφαρμογής για τον έλεγχο του LED φωτισμού της πόρτας και για την επείγουσα απασφάλιση της πόρτας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Λύση Ecobau. Λύση για σένα.

INNOVATIVE TECHNOLOGIES

PRE-ANODIZING 2IN1

BE DIFFERENT