ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ELVIAL

ΔΙΕΛΑΣΗ

|
OVER 30 YEARS OF KNOWLEDGE AND
EXPERIENCE WITH HIGH-END
PRODUCTION EQUIPMENT

H χρήση υψηλής πίεσης για τη δημιουργία αντικειμένων που αψηφούν το χρόνο και τη συγκυρία και δίνουν λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή. Αυτός είναι ένας δημιουργικός ορισμός της διέλασης και η ιδέα που μας εμπνέει.
Η κατά παραγγελία διέλαση προφίλ αλουμινίου είναι η καρδιά της παραγωγής της ELVIAL. Η διαδικασία βελτιστοποιείται κάθε μέρα τα τελευταία τριάντα χρόνια με πολλή δουλειά και πρακτική εμπειρία. Παράλληλα διαρκώς αναβαθμίζεται, καθώς εισάγουμε νέο, προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό.

Η διαδικασία της διέλασης διεξάγεται στη μονάδα παραγωγής, αφού οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός. Κάποιες φορές η σύζευξη της δημιουργικότητας και του οράματος του product designer με τις αυστηρές απαιτήσεις και τις μηχανικές ιδιότητες των υλικών παρουσιάζει προκλήσεις. Χρειάζεστε προφίλ υψηλών απαιτήσεων; Έχετε ανάγκη για προφίλ με ιδιαιτερότητες στη γεωμετρία και την επιφανειακή επεξεργασία; Η ELVIAL είναι σε θέση να τα κατασκευάσει. Στη μονάδα μας λειτουργούν τρεις γραμμές διέλασης με δυνάμεις πίεσης 22, 23 και 28 ΜΝ και ετήσια δυναμικότητα 26.000t. H καινούρια μας γραμμή διέλασης 22 ΜΝ λειτουργεί με ένα αποδοτικό σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας, που μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά 30%. Σύντομα θα προστεθεί στην παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου και μια τέταρτη γραμμή διέλασης 28 ΜΝ.

Οι γραμμές παραγωγής της ELVIAL αποτελούν μέρος μιας πλήρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας. Αφού η ανθρώπινη επέμβαση είναι ελάχιστη, το προφίλ που έχετε παραγγείλει είναι ένα αντικείμενο υποδειγματικό σε επίπεδο μηχανικών ιδιοτήτων. Ο αυτοματοποιημένος σχεδιασμός, ο προγραμματισμός της παραγωγής και η διαχείριση των υλικών επιτρέπουν την ιχνηλασιμότητα του τελικού προϊόντος της διέλασης. Αυτός είναι ο όρος της επαγγελματικής μας ακεραιότητας. Μας καθιστά αξιόπιστο συνεργάτη, καθώς προστατεύει και τη δική μας μάρκα και τη δική σας φήμη.

O προηγμένος μηχανολογικός εξοπλισμός και ο σύντομος προγραμματισμός της παραγωγής του προφίλ σας εξασφαλίζουν την ακρίβεια και αποτελεσματικότητα της διαδικασίας. Την υποδειγματική παραγωγή ακολουθεί o πλήρης και περιβαλλοντικά ασφαλής καθαρισμός. Στην ELVIAL ανακυκλώνουμε το 85% των χημικών που χρησιμοποιούμε. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποθήκευση της μήτρας στη ρομποτική μας αποθήκη. Φιλοξενεί έως και 15.000 μήτρες σε ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης και εξασφαλίζει τη μακρά διάρκεια ζωής τους.

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

ΚΡΑΜΑΤΑ

alloys-parallax

Το ιδανικό κράμα για το προϊόν σας θα καθορίσει σημαντικά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα και να εξασφαλίσει έναν αποδοτικό κύκλο παραγωγής. Η ομάδα R&D της ELVIAL θα σας προτείνει λύσεις τόσο σε επίπεδο design όσο και σε επίπεδο ανάπτυξης του προϊόντος, προκειμένου να επιλέξετε το καταλληλότερο για την τελική χρήση που έχετε κατά νου. Ακόμα και αν το προφίλ που ζητάτε απαιτεί ένα πολύ εξειδικευμένο κράμα, είμαστε σε θέση να σας το προμηθεύσουμε.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Πρόκειται για το αλουμίνιο χαμηλού ενεργειακού αποτυπώματος, με λιγότερο από 4t CO2/t. Είναι ένα προϊόν υψηλής προστιθέμενης αξίας. Είναι κατάλληλο για τους συνεργάτες μας που έχουν στόχο να μειώσουν αντίστοιχα το ενεργειακό αποτύπωμα των δικών τους προϊόντων και τους βοηθά να επιτύχουν τους στρατηγικούς στόχους αειφορίας που έχουν θέσει.
Το αλουμίνιο που παράγεται από ανανεώσιμη υδροηλεκτρική ενέργεια μας επιτρέπει να δημιουργούμε προϊόντα χαμηλότερου CO2 με θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δυνατότητες χρήσης του πράσινου αλουμινίου.

extrusion-1
extrusion-2

EN AW6060

Το κράμα EN AW6060 χρησιμοποιείται κυρίως για πολύ σύνθετες τομές και ανταποκρίνεται εξαιρετικά στην ανοδίωση.

EN AW6063

Το κράμα EN AW6063 είναι ευρείας χρήσεως, κατάλληλο για ποικίλες εφαρμογές που δεν απαιτούν υψηλή αντοχή.
extrusion-3
extrusion-4

EN AW6005A

Το κράμα EN AW-6005A είναι γενικής χρήσης κράμα, κατάλληλο για δομικά προϊόντα που απαιτείται μέση αντοχή.

EN AW6082

Το κράμα 6082 είναι το υψηλότερης αντοχής κράμα στη σειρά 6000. Διαθέτει άψογη αντιδιαβρωτική αντοχή και είναι κατάλληλο για τα προφίλ με λιγότερο πολύπλοκο σχήμα.
extrusion-5

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχετε ερωτήσεις;
Είμαστε εδώ για σας παρέχουμε συμβουλές και υποστήριξη.

Ανοιγoμενα Συστhματα

Iconic W77 AI²

Essence W67 HI²