Συρόμενα Συστήματα Αλουμινίου

MINIMAL Look S52.HI²

MINIMAL Look S52.HI²

Η έκδοση του MINIMAL Look με υάλωση 32 mm, σχεδιάζεται και κατασκευάζεται για
κτίρια που θα χτιστούν σε περιοχές με φιλικότερο καιρό και πιο εύκρατο κλίμα. Η
υπεροχή του σε αντοχή και επιδόσεις είναι και σε αυτή τη λύση, αδιαμφισβήτητη.

5

2

ΤΟP DESIGN

Απλές γεωμετρικές φόρμες και η σύμφυρση των εσωτερικών με τους εξωτερικούς χώρους αποτελούν κυρίαρχες τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες κυριαρχούν στο σύγχρονο minimal ύφος. Τα προφίλ της σειράς MINIMAL Look κατασκευάζονται για να προάγουν την αρχιτεκτονική που αγαπά τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε αποτελέσματα άμεσα αντιληπτά και ξεκάθαρα με σχεδόν αόρατες εφαρμογές. Στην πράξη κατασκευάσαμε μία λύση αποτελεσματική σε όλα τα επίπεδα. Τα οφέλη της είναι τόσο απτά όσο και άυλα. Η απόδοση είναι απτή. Η κομψότητα είναι άυλη. Ο δικός σας σχεδιασμός θα μετατρέψει την κομψότητα σε ατμόσφαιρα.
ΑΟΡΑΤΟ ΜΕΣΑ & ΕΞΩ
Το απόλυτα κομψό είναι το αόρατο… αυτό που μένει στη μνήμη κάποιου αποκρύπτοντας την οπτική εντύπωση που προκαλεί. Αυτό το motto ενέπνευσε το MINIMAL Look S52. Η αδυσώπητη προσοχή μας στη λεπτομέρεια μετέτρεψε την έμπνευση σε πραγματικότητα. Ο κάτω οδηγός κρύβεται στο πάτωμα, δημιουργώντας μια επιφάνεια τόσο λεία όσο το γυαλί που περικλείει. Το σύστημα συνέχει αρμονικά τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο. Έτσι ορίζουμε το αόρατο.
ΣΚΙΑΣΗ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
H λεία, γυάλινη επιφάνεια που πλαισιώνει το MINIMAL Look αφήνει το φως να γεμίσει το εσωτερικό. Ταυτόχρονα λειτουργεί ως καμβάς για όλες τις δημιουργικές προσεγγίσεις και τις πολύχρωμες σκηνές που ζωντανεύουν. Το σύστημα αυτό μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με ένα κινητό σύστημα σκίασης. Έτσι ο χώρος σας είναι απόλυτα προστατευμένος από τον ήλιο και ταυτόχρονα έχει ένα ακόμη επίπεδο οπτικής πληροφορίας που θα συμπληρώσει το concept τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού χώρου. Η λειτουργική τελειότητα συναντά την αισθητική υπεροχή. Τότε μόνο είναι αποδεκτό το αποτέλεσμα. Και για εμάς και για εσάς.
ΔΥΝΑΜΙΚΟ DESIGN
Περιμετρικό πλαίσιο και τομή επαλληλίας μόλις 35mm. Ακλόνητη στήριξη και ξεχωριστή εμφάνιση σε αξιοζήλευτο συνδυασμό. Αυτή η απόλυτα συμμετρική λύση θα εναρμονιστεί με τον δικό σας σχεδιασμό.
ΑΚΛΟΝΗΤΟ & MINIMAL
Οι κολώνες επαλληλίας του MINIMAL Look φέρουν εξωτερική ενίσχυση πλάτους μόλις 10mm. Η τομή επαλληλίας σε αυτή τη σειρά είναι διακριτική και εκλεπτυσμένη. Καταλήγει σε μια απέριττη γραμμή, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εξαίσιους εξωτερικούς χώρους, που θα δικαιώσουν οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στιλ επιλέξετε για το έργο σας.
MINIMAL ΛΑΒΗ ΜΕΣΑ
Μετατρέψαμε ένα λειτουργικό στοιχείο σε χαρακτηριστικό του σχεδιαστικού concept. H λαβή από αλουμίνιο είναι δεξιοτεχνικά σεταρισμένη στο προφίλ. Τίποτα δεν εξέχει, δεν τραβάει την προσοχή. Το λεπτό περίγραμμα του συστήματος πλαισιώνει τη θέα, δημιουργώντας άψογες εικόνες.
Previous
Next

EXTRA FEATURES

Ένα παιχνίδι με μπάλα σε λάθος μέρος και τη λάθος στιγμή; Μια ξαφνική έντονη κίνηση ή ταλάντωση; Ένα απρόσμενα διασκεδαστικό πάρτι; Το τζάμι μπορεί να σπάσει. Τα νεύρα σας όχι.
Η αντικατάσταση της υάλωσης κάποτε ήταν oλόκληρο project. Έπρεπε να αντικατασταθεί ολόκληρο το πλαίσιο υάλωσης ή ακόμη και να αφαιρεθεί υλικό του δαπέδου. Όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Επιλέγοντας το MINIMAL Look ξέρετε ότι η πιθανή αντικατάσταση της υάλωσης γίνεται γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά.
Αυτό είναι το MINIMAL Look: διακριτικό και βολικό.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Tα έργα σας αποδεικνύουν μια ικανότητα που δεν φαίνεται στον σχεδιασμό, την ανέγερση ή τη λήψη αποφάσεων. Επενδύουμε στο να αποτελούμε την απόφαση που δείχνει ότι δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη˙ ότι όλες οι επιλογές σας εμφορούν το έργο σας με προστιθέμενη αξία και ότι ο πελάτης σας απολαμβάνει το τελικό αποτέλεσμα.

Previous
Next

Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης που καλύπτουν ακόμα και τις πιο κρύες ή ζεστές περιοχές. Όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες της περιοχής σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί δεν θα μπορούν να εισέλθουν και να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα της κατοικίας σας. Η θερμομόνωση είναι άλλωστε ένα από τα σημαντικότερα εφόδια που σας προσφέρουν τα σύγχρονα κουφώματα μας, όντας πάντα φιλικά στον εκάστοτε προϋπολογισμό.

ΑΡΘΡΩΤΗ ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ 34ΜΜ

Αρθρωτή θερμοδιακοπή πλάτους 34mm σε όλα τα φύλλα που αποτρέπει το φαινόμενο παραμόρφωσης της κατασκευής, λόγω των συστολοδιαστολών που προκαλούνται από τη διαφορά θερμοκρασίας στην εξωτερική και εσωτερική επιφάνεια του προφίλ. Το φαινόμενο αυτό, γνωστό και ως banana effect, είναι ιδιαίτερα έντονο σε κλίματα με ηλιοφάνεια και ειδικά σε μεγάλα ύψη κατασκευών αλλά και όταν το χρώμα της κατασκευής είναι σκούρο.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ

 Ειδικά σχεδιασμένες θερμομονωτικές ράβδοι εφαρμοζόνται τόσο στην κεντρική ζώνη του οδηγού, όσο και στη ζώνη της επαλληλίας, βελτιστοποιώντας την ενεργειακή επίδοση του συστήματος.

Η ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Oι λύσεις MINIMAL Look σχεδιάζονται και κατασκευάζονται για να προστατεύουν απόλυτα τον χώρο σας από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η ποιότητα και η συναρμογή των συστατικών μερών είναι μεταξύ των κορυφαίων στην κατηγορία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Q-lons και ειδικά βουρτσάκια τεχνολογίας Tri-fin εφαρμόζονται σε όλο το σύστημα, για αποτελεσματική στεγάνωση σε αέρα και νερό.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΤ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΩΝ

Ολοκληρωμένο σετ στεγανωτικών δοκιμίων, από ειδικό αφρώδες υλικό για αποτελεσματική αεροστεγανότητα.

ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΥΔΑΤΩΝ

Εντοιχισμένο συγκρότημα απορροής υδάτων με υπόγειο τούνελ απρόσκοπτης απομάκρυνσης του νερού από την κατασκευή.

ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΥΔΑΤΩΝ

Έξυπνο σύστημα απορροής υδάτων, ακόμη και στην standard έκδοση, χάρη στην ειδική επικλινή σχεδίαση του οδηγού

ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

H δημιουργία μιας λύσης που υπερβαίνει τον χρόνο, τον καιρό και τα στοιχεία της φύσης απαιτεί πολλή δουλειά, προσοχή στην απειροελάχιστη λεπτομέρεια και επιμονή. Είναι μια επένδυση που αναλαμβάνουμε ευχαρίστως. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν.

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ

 Οι ψηλές οροφές μπορούν να λειτουργήσουν ως “ειδικά εφέ”. Επιτρέπουν στο φυσικό φως να αναδεικνύει τον χώρο δημιουργώντας ατμόσφαιρα και αυξάνοντας την εντύπωση της έκτασης, ειδικά στις περιοχές όπου η ηλιοφάνεια είναι άπλετη. Ο συνδυασμός του μεγάλου ύψους κατασκευής και της ηλιοφάνειας μπορεί υπό συνθήκες να προκαλέσει προσωρινές δυσλειτουργίες στο κούφωμα. Μιλάμε για την παραμόρφωση που είναι γνωστή ως “φαινόμενο banana” και μπορεί να εμφανιστεί περιστασιακά, ειδικά στα σκουρόχρωμα προφίλ, όταν η ηλιοφάνεια είναι έντονη. Γι’ αυτό έχουμε λάβει ειδικά μέτρα. Σε όλα τα φύλλα του συστήματος εφαρμόζουμε διαιρούμενες μονωτικές ράβδους πλάτους 34mm που απορροφούν μεγάλο τμήμα των συστολοδιαστολών που προσωρινά προκαλούνται στα προφίλ. Ο χώρος σας είναι πλέον άριστα μονωμένος και το προφίλ σας ανθεκτικό … για μια ζωή!

ΟΜΑΛΟΤΕΡΗ ΚΥΛΙΣΗ

 Τα μεγάλα ανοίγματα προσφέρουν στους πελάτες σας υπέροχη θέα και σε εμάς μία ακόμη πρόκλησηˑ۬ να προστατέψουμε ένα σύστημά που φέρει βαριά υάλωση από τη διάβρωση και να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του. Η λύση που εφαρμόσαμε είναι απλή: τέσσερα ζεύγη ράουλα από ανοξείδωτο ατσάλι. Τα ράουλα μένουν απρόσβλητα από τη σκουριά. Το σύστημά σας λειτουργεί άψογα. Για μια ζωή!

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

 Μασίφ ράγες από ανοξείδωτο ατσάλι 316 εξασφαλίζουν την προστασία από τη διάβρωση και τη βέλτιστη κατανομή του βάρους, ακόμη και όταν το φορτίο της υάλωσης είναι πολύ μεγάλο. Αυτό είναι μία από τις υποχρεώσεις που επισύρει το άψογο στιλ. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα κρατήσει για πάντα.

ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

 Ειδικό εξάρτημα αλουμινίου κατά μήκος της ζώνης επαλληλίας, προσδίδοντας εξτρά στιβαρότητα στην κατασκευή και υψηλή αντοχή σε ανεμοπιέσεις.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

 Ειδικό εξάρτημα οδηγός για τη σταθεροποίηση της κίνησης του φύλλου και για επιπλέον στιβαρότητα σε μεγάλα ανοίγματα.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

O χώρος που πλαισιώνεται από το MINIMAL Look προστατεύεται συγχρόνως. Το σύστημα κλειδώματος Multi-point και το εξατομικευμένο σύστημα Anti-Lift, που εμποδίζει τους ανεπιθύμητους ‘επισκέπτες’ να σηκώσουν το φύλλο, εγγυώνται την ασφάλειά σας.

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ

 Η ασφάλεια είναι η μέγιστη άσκηση εφαρμογής τεχνολογίας. Έχουμε ενσωματώσει πολλαπλά σημεία κλειδώματος σ’ αυτές τις απέριττες γραμμές. Λειτουργούν άψογα και περνούν απαρατήρητα. Μόνο η αισθητική είναι minimal σ’ αυτή τη λύση.

ANTI-LIFT

 Εφηύραμε έναν διακριτικό τρόπο να εμποδίσουμε την ανεπιθύμητη είσοδο στον χώρο σας. Μια ειδική επινόηση που αποτρέπει την άρση του φύλλου. Ο χώρος σας πλέον σας παρέχει το μέγιστο αίσθημα ασφάλειας. Άλλο ένα άψογα σχεδιασμένο κι εφαρμοσμένο τεχνικό χαρακτηριστικό προσφέρει ένα ανεκτίμητο συναίσθημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συγκεκριμένο προιόν; Ελάτε σε επαφή μαζί μας ώστε να λάβετε πρόσβαση στο Τεχνικό Κατάλογο, DWG αρχεία, BIM αρχεία και Test Reports.

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ​