Ανοιγoμενα Συστηματα Αλουμινιου

ICONIC W77AI².ML_BS

ICONIC W77AI².ML_BS

Συστήματα Αλουμινίου που φέρνουν την άνεση και την ενεργειακή αναβάθμιση σε νέα πεδία για κάθε είδος κατοικίας. Ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες τους, όπου το υψηλό και ανεπανάληπτο design συνδυάζεται άψογα με την απόλυτη λειτουργικότητα. Αυτό οφείλεται στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που φέρουν υψηλά επίπεδα απόδοσης και ασφάλειας.  Δύο άκρως σημαντικά στοιχεία που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας κάνουν να τα επιλέξετε και για την δική σας κατοικία.

7

7

Previous
Next

ΤΟP DESIGN

Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών των συστημάτων αλουμινίου είναι ο μινιμαλισμός  και η κομψότητα. Ντελικάτες γραμμές και περιγράμματα που είναι η βάση ώστε οι γυάλινες επιφάνειες κορυφαίας ποιότητας  να επιτρέψουν στο φυσικό φως να διαχυθεί ελεύθερο στον χώρο. Ένας πραγματικά κορυφαίος σχεδιασμός.  Τα Συστήματα Αλουμινίου Iconic είναι τα ως τώρα, σημαντικότερα επιτεύγματα μας, ο ορισμός του απόλυτου. Οι ειδικοί του χώρου τα προτείνουν και τα τοποθετούν ανάμεσα στα καλύτερα και εσείς αναγνωρίζεται την ποιοτική τους υπεροχή και απολαμβάνετε τα αναρίθμητα οφέλη της κορυφαίας  κατασκευή τους.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
Η εφαρμογή ενός ειδικά σχεδιασμένου πλαισίου εξασφαλίζει την απόλυτα συνεπίπεδη εμφάνιση στην εσωτερική όψη του πλαισίου. Ο κρυφός μηχανισμός ανοιγοανάκλισης συνδυάζεται άψογα και την αναδεικνύει.
ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ
Ελευθερία κινήσεων. Με την εφαρμογή χαμηλής κάσας ύψους μόλις 20mm, η συλλογή Iconic περιλαμβάνει λύσεις ιδανικές για ΑΜΕΑ και μικρά παιδιά.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΑ
Η ένωση των φύλλων είναι πιο κομψή από ποτέ. Η κεντρική κατακόρυφη όψη του πλαισίου περιορίζεται στα 78mm με την εφαρμογή του ενιαίου προφίλ φύλλου μπινί
ΑΚΛΟΝΗΤΟ & MINIMAL
Οι σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις θέλουν τις κατασκευές επιβλητικές, με μεγάλα ανοίγματα. Τα ειδικά σχεδιασμένα Τ με εσωτερική ενίσχυση όψης μόλις 10mm σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ανθεκτικές κατασκευές σύμφωνα με τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις.
WINDOW WALLS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΥΦΟΥΣ
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε αυτή τη συλλογή, ώστε να δημιουργείτε window walls υποδειγματικού βιομηχανικού ύφους.
Previous
Next

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η μορφή ακολουθεί αρμονικά τη λειτουργικότητα. Η μορφή πρωταγωνιστεί, με τα λειτουργικά εξαρτήματα να είναι κρυμμένα.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77
Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77

Οι μεντεσέδες για άνοιγμα ή ανάκλιση δεν είναι πλέον ορατοί.

Οι λαβές είναι τόσο εκλεπτυσμένες που προσδίδουν μοναδικό στυλ σε κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77
Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αξεπέραστη και πλήρως εκσυγχρονισμένη τεχνολογία. Το κύριο συγκριτικό πλεονέκτημα η ενεργειακή απόδοση συνδυασμένη με ισχυρά στοιχεία που κάνουν τα συστήματα απαραβίαστα και ασφαλή. Μια ολοκληρωμένη πρόταση, γεμάτη ευελιξία και αισθητική υπεροχή, ιδανική για την κατοικία σας. Με πιστοποίηση από το Ινστιτούτο ift Rosenheim της Γερμανίας και χάρη σε όλα τα άνωθεν χαρακτηριστικά τα Συστήματα Αλουμινίου  Iconic W77 AI2  είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για την εσωτερική ενίσχυση του σπιτιού σας, ενεργειακή και αισθητική.

Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Η θερμομόνωση συνιστά ένα πολύ βασικό στοιχείο των συστημάτων μας και καταλυτικό για όλα τα κουφώματα. Στα Συστήματα Αλουμινίου Iconic W77 AIθα την αισθανθείτε και θα την εκτιμήσετε από την πρώτη κιόλας μέρα. Χωρίς απώλειες θέρμανσης ή ψύξης, αποτελεσματική όλες τις εποχές του χρόνου, προσφέροντας πολύ χαμηλά έξοδα ενέργειας.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ELVIAL I²

Η καινοτόμος τεχνολογία ELVIAL I² εφαρμόζεται σε όλα τα προφίλ του συστήματος. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται μια extra ζώνη θερμομόνωσης στο μεσαίο θάλαμο των προφίλ, που ενισχύει την ενεργειακή του απόδοση [Uf] έως και 38%.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77

ΑΦΡΩΔH ΕΛΑΣΤΙΚA ΔΙΠΛΗΣ ΔΙΕΛΑΣΗΣ

Αφρώδη ελαστικά διπλής διέλασης εφαρμόζονται στο κέντρο και την περίμετρο του κουφώματος, βελτιστοποιώντας τις ισοθερμικές ροές.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77

ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΡΑΒΔΟΙ 42ΜΜ

Σε όλα τα προφίλ του συστήματος εφαρμόζονται μονωτικές ράβδοι πλάτους 42mm με υαλοενίσχυση 25%, προσφέροντας υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και εξαιρετική στατική αντοχή.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77

ΑΦΡΩΔΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 

Αφρώδες θερμομονωτικό προφίλ τοποθετείται περιμετρικά κάτω από τη ζώνη υάλωσης, βελτιστοποιώντας τις ισοθερμικές ροές.

Η ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ

Με ασυναγώνιστο προβάδισμα από όλα τα συστήματα αλουμινίου σε ενεργειακή απόδοση και με την μέγιστη παροχή ασφάλειας, τα συστήματα αυτά είναι πραγματικά αδιαπέραστα.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77

ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Άριστη στεγάνωση 3 επιπέδων με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένων ελαστικών EPDM.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77

EPDM ΓΩΝΙΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ειδικά βουλκανισμένες γωνίες εξασφαλίζουν τη μέγιστη στεγάνωση στις γωνίες του παραθύρου, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77

ΑΡΙΣΤΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ 3 ΕΠΙΠΕΔΩΝ

Άριστη στεγάνωση 3 επιπέδων με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένων ελαστικών EPDM.

ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Αυτό που επιδιώκουμε με τα συστήματα αλουμινίου μας είναι να σας προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα και να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ενεργειακής αποδοτικότητας και ασφάλειας. Το σημαντικότερα όμως είναι η αντοχή στον χρόνο και η διατήρηση του αισθητικού ύφους για μια ζωή. Με βάση την ύψιστη ποιότητα και την έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια το προφίλ θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και φυσικά εσείς θα απολαμβάνετε αδιάκοπα όλα τα πλεονεκτήματα των συστημάτων αλουμινίου μας.

Συστήματα Αλουμινίου ICONIC 77

ΤΑΚΑΚΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΟΥ ΥΑΛΩΣΗΣ

Η υποστήριξη αυτή μεταφέρει το βάρος της υάλωσης στην έσω πλευρά του φύλλου, όπου εκεί έχουν τοποθετηθεί όλα τα λειτουργικά στοιχεία του μηχανισμού. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται η άψογη λειτουργία του παραθύρου για μια ζωή˙ ανεξάρτητα από το βάρος της υάλωσης.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Τα συστήματα αλουμινίου Iconic συνιστούν συστήματα υψηλών προδιαγραφών. Οι ποικίλες κλιματολογικές συνθήκες απαιτούν και διαφορετική διαχείριση καθώς και λύσεις ειδικά μελετημένες και στοχευμένες για κάθε κατοικία ώστε να είναι αποτελεσματικές. Τα Συστήματα Αλουμινίου Iconic κυκλοφορούν σε τέσσερα επίπεδα ενεργειακής απόδοσης, ώστε να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις και στις ενεργειακές ανάγκες της κατοικίας σας.

ΕΠΙΠΕΔO 1

Uf ≥ 1.9 W/m²K

ΕΠΙΠΕΔO 2

Uf ≥ 1.5W/m²K

ΕΠΙΠΕΔO 3

Uf ≥ 1.4 W/m²K

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗΣ ΡΟΗΣ

Uf ≥ 1.9 W/m²K

Uf ≥ 1.5 W/m²K

Uf ≥ 1.4 W/m²K

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συγκεκριμένο προιόν; Ελάτε σε επαφή μαζί μας ώστε να λάβετε πρόσβαση στο Τεχνικό Κατάλογο, DWG αρχεία, BIM αρχεία και Test Reports.

Ανοιγoμενα Συστhματα