ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ELVIAL

LOGISTICS &

 ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 ΛΥΣΕΙΣ  
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ELVIAL_
ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

|

Η γραμμή παραγωγής μας λειτουργεί ρομποτικά από την αρχή ως το τέλος. Η διαχείριση και η διανομή των προϊόντων, οι τρεις αποθήκες, η ολοκλήρωση των παραγγελιών, όλα, είναι αυτοματοποιημένα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Η οργάνωση και ολοκλήρωση των παραγγελιών είναι το λιγότερο ορατό κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας. Είναι όμως κεφαλαιώδες, για την εμπειρία που θέλουμε να δημιουργήσουμε για εσάς.  
Επεκτείνουμε τις αποθήκες μας και αναβαθμίζουμε διαρκώς το λογισμικό τους τα τελευταία χρόνια. Τόσο οι μονάδες αποθήκευσης ημιέτοιμων όσο και αυτές των έτοιμων προς αποστολή προϊόντων είναι αυτοματοποιημένες και η διαχείριση του αποθέματος υποδειγματική. 

 

Θέλετε να βελτιώσετε την απόδοση της εφοδιαστικής σας αλυσίδας; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Η ELVIAL παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης του αποθέματός σας, ώστε να βελτιστοποιήσετε τους αποθηκευτικούς χώρους σας και να μειώσετε το κόστος σας. Προσθέστε σ’ αυτά και τα εξής επιπλέον πλεονεκτήματα: ακρίβεια, ευελιξία και ταχύτητα στην παράδοση της παραγγελίας σας. Με μία λέξη: αποδοτικότητα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις επιλογές σας.

ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ένα εντυπωσιακό μεταλλικό αντικείμενο είναι πιο ευαίσθητο από όσο φαίνεται. Πρέπει να το χειριζόμαστε με προσοχή και να το επενδύουμε με το κατάλληλο προστατευτικό υλικό.
Αφιερώνουμε χρόνο και τεχνογνωσία στη δημιουργία μητρών και στην παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων. Την ίδια προσοχή κι επιμέλεια δίνουμε και στη συσκευασία του προφίλ σας. Είναι θέμα ασφάλειας και ποιότητας. Στόχος μας είναι να διατηρούμε και στη διανομή και παράδοση του τελικού προϊόντος την ποιότητα που χαρακτηρίζει όλη τη λειτουργία μας.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Οι συσκευασίες που σας προτείνουμε είναι αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών, ώστε να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα για την παραγγελία σας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε κατά παραγγελία λύσεις με τα λογότυπα και το οπτικό υλικό της εταιρικής σας ταυτότητας, να δουλέψουμε με διαφορετικά υλικά ή ακόμα και διαδικασίες. Στην ELVIAL θα σας προτείνουμε επιλογές – τυποποιημένες ή εξατομικευμένες, που θα προστατεύσουν ιδανικά τα προφίλ σας, ώστε να τα παραλάβετε σε άρτια κατάσταση. Οι προτάσεις μας συνοδεύονται από τα σχέδιά τους, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε.

|

Διαχείριση προφίλ, κίνηση καλαθιών, γερανοί,
πακετάρισμα και δεματοποίηση είναι πλήρως
αυτοματοποιημένα στις εγκαταστάσεις της
ELVIAL και τα προφίλ σας παραδίδονται σε
άψογη κατάσταση. Τότε θεωρούμε ότι έχει
ολοκληρωθεί η παραγγελία με επιτυχία.

Λύση ELVIAL. Λύση για σένα.

Έχετε ερωτήσεις;
Είμαστε εδώ για σας παρέχουμε συμβουλές και υποστήριξη.

Ανοιγoμενα Συστhματα

Iconic W77 AI²

Essence W67 HI²

Elvial W59 SI²

Elvial W89 PHI2