Συστήματα Αλουμίνιου

Πέντε βασικές παράμετροι που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας κατά την διάρκεια επιλογής των κουφωμάτων μας

Πρώτον η αντοχή.

Είναι πολύ βασικό τα κουφώματα αλουμινίου τα όποια θα επιλέξουμε για τον χώρο μας να είναι υψηλής ποιότητας με κύριο στόχο η  αντοχή τους  στον χρόνο.

Πράγμα το οποίο επιτυγχάνεται κάνοντας μια  ενδελεχή ερεύνα ως προς τον κατασκευαστή και το προϊόν το οποίο θα επιλέξουμε.

Δεύτερον η θερμομόνωση.

Επιλέγουμε πάντα συστήματα αλουμινίου που διαθέτουν  θερμοδιακοπή  εξασφαλίζοντας  έτσι την προστασία από εξωτερικούς παράγοντες (πχ κρύο, ζέστη) και διατηρώντας εντός του χώρου την ιδανική θερμοκρασία.

Τρίτο και πολύ βασικό η ασφάλεια. 

Εξασφαλίστε ότι τα κουφώματα σας διαθέτουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας, όπως  για παράδειγμα τα  πολλαπλά  σημεία κλειδώματος (RC2, RC3, RC4, RC5).

Τέταρτον ο σχεδιασμός.

Όπως έχουμε αναλύσει και σε προηγούμενο άρθρο πολύ σημαντικό είναι και το αισθητικό κομμάτι το οποίο είναι αυτό που καθορίζει τον χαρακτήρα ενός χώρου. Επιλέξτε λοιπόν το σύστημα αλουμινίου που ταιριάζει και αισθητικά στον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του σπιτιού σας.

Πέμπτο και τελευταίο  και καθόλου αμελητέο  είναι το κομμάτι της συντήρησης και της after sale εξυπηρέτησης.

Επιλέξτε μια εταιρία με αξιοπιστία στον χώρο τον κουφωμάτων η όποια θα σας στηρίξει και μετά την τοποθέτηση των κουφωμάτων σας σε οτιδήποτε και αν χρειαστείτε (πχ service, επισκευές).

Η Εταιρία μας αδιαθετεί μια πολυετή εμπειρία στον χώρο των κουφωμάτων  αλουμινίου. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 2152152162 και οι ειδικοί μας θα χαρούν να απαντήσουν σε  όποιες απορίες έχετε.