Τα τζάμια αποτελούν σημαντικό στοιχείο στα κουφώματα αλουμινίου και υπάρχουν διάφοροι τύποι τζαμιών όπως ενεργειακά τζάμια

Τα τζάμια αποτελούν σημαντικό στοιχείο στα κουφώματα αλουμινίου και υπάρχουν διάφοροι τύποι τζαμιών όπως ενεργειακά τζάμια, ασφαλείας, ηχομονωτικά κ.α.

Τα ενεργειακά τζάμια είναι μια εξαιρετική επιλογή για κουφώματα αλουμινίου, καθώς βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου. Μερικά από τα θετικά  τους είναι η θερμομόνωση που προσφέρουν τα ενεργειακά τζαμιά καθώς είναι  καλύτερη από τα συμβατικά, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες θερμότητας μέσω των κουφωμάτων.

 Κάτι που το μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών δεν γνωρίζει είναι ότι   ορισμένα ενεργειακά τζάμια διαθέτουν ηλιακό ελεγκτή μια τεχνολογία η οποία καταφέρνει να μειώνει την εισροή της  ηλιακής ακτινοβολίας, βελτιώνοντας έτσι την ενεργειακή απόδοση των κουφωμάτων. Πολύ σημαντική επίσης  είναι η καλύτερη ηχομόνωση που προσφέρουν   ορισμένα ενεργειακά τζάμια, μειώνοντας τον θόρυβο από εξωτερικούς παράγοντες .

Τα ηχομονωτικά τζάμια ειδικότερα από την άλλη  αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για κουφώματα αλουμινίου εάν θέλετε να μειώσετε τον θόρυβο που εισχωρεί στον εσωτερικό χώρο. Μερικά χαρακτηριστικά τους είναι η ειδική τους κατασκευή. Τα  ηχομονωτικά τζάμια σχεδιάζονται με ειδικά επιστρώματα και στρώματα που βοηθούν στην απορρόφηση του ήχου και τη μείωση των δονήσεων. Με τη χρήση ηχομονωτικών τζαμιών, μπορεί να επιτευχθεί σημαντική μείωση του εισερχόμενου θορύβου, προσφέροντας πιο ήσυχο και ήρεμο περιβάλλον εσωτερικά.

Τα τριπλέξ τζάμια αποτελούν επίσης  μια εξαιρετική επιλογή για κουφώματα αλουμινίου λόγω των πολλαπλών οφελών που προσφέρουν.   Τα τριπλέξ τζάμια προσφέρουν βελτιωμένη θερμομόνωση σε σχέση με τα διπλά τζάμια, βοηθώντας στη διατήρηση της θερμοκρασίας εντός των χώρων. Επιπλέον, τα τριπλέξ τζάμια μπορούν να προσφέρουν καλύτερη ηχομόνωση σε σύγκριση με τα διπλά τζάμια, βοηθώντας στη μείωση του εξωτερικού θορύβου. Λόγω των πολλαπλών στρωμάτων τζαμιού, τα τριπλέξ τζάμια προσφέρουν και αυξημένη αντοχή σε θραύση και προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια.

Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε ενεργικά , ηχομονωτικα ή  τριπλέξ τζάμια σε κουφώματα αλουμινίου, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη τους σε θερμομόνωση, ηχομόνωση και ασφάλεια. Συνιστουμε να συμβουλευτείτε ειδικούς για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή για τις ανάγκες σας. Μη διστάσετε να εοικοινωνησετε μαζι μας  για περισσότερες πληροφορίες  στο 212152162.